LM Ericssons väg 3 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

LM Ericssons väg 3

Mysig tvårummare med ett rogivande läge mot skogsdunge, ett ljust hem i kulturminnesmärkta LM-staden

Såld

Mysig tvårummare med ett rogivande läge mot skogsdunge, ett ljust hem i kulturminnesmärkta LM-staden

Ett hem med ett lummigt och mysigt läge intill skogsdunge där rådjur är ett vanligt inslag. Lägenheten får ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med en takhöjd om ca 2,70 m ger bostaden en luftig och hemtrevlig känsla. I rummen återfinns tidstypiska detaljer från 40-talet så som numera vitmålade fönsterbrädor i teak, vackra fönstervred och fönsterhakar, platsbyggda garderober samt charmiga dörrar. Vidare erbjuds ett fint kök med diskmaskin och bra arbetsytor för matlagning, ett vardagsrum med utrymme för sällskapsmöblering och matplats, ett rogivande sovrum mot skogsdunge, ett helkaklat badrum med tvättmaskin och golvvärme samt en hall med gott om förvaring.

Brf Tele är en mycket stor och välordnad förening om 516 lägenheter med låg belåningsgrad och dolt kapital genom flera hyresrätter. Här erbjuds gemensamma utrymmen så som hobbyrum, fyra övernattningslägenheter, en föreningslokal, bastu samt flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter som binder samman de charmiga funkishusen. På LM Ericssons väg bor man på en trevlig gata med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen/Telefonplan som Aspudden. Lite längre ned på gatan hittas tunnelbana Telefonplan där det även finns goda bussförbindelser, restaurang Landet, hamburgerestaurangen krubb och sushi Rebellion. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.