Metronomgatan 3, vån 4 Telefonplan
Telefonplan

Metronomgatan 3, vån 4

TOPPFRÄSCH 4:A MED UNIKT LÄGE BLAND GAMLA FINA FABRIKSLOKALER!

Såld

TOPPFRÄSCH 4:A MED UNIKT LÄGE BLAND GAMLA FINA FABRIKSLOKALER!

Här bor du lyxigt och modernt med allt man kan önska sig av ett boende i toppklass. Bostaden har en genomtänkt och tilltalande öppen planlösning med kök och vardagsrum som bildar en stor och luftig sällskapsyta. I mitten av bostaden finns de båda badrummen som bildar en naturlig avdelare mellan sällskapsdelen och sovrumsdelen vilket ger möjligheter till socialt umgänge i ena delen av bostaden samtidigt som avskildhet och lugn i den andra. Det stora öppna sällskapsrummet erbjuder generösa fönsterpartier med ett härligt ljusinsläpp samt fri utsikt. Stor och trivsam balkong med två utgångar i trevligt läge mot fina gamla fabrikslokaler. Gott om bekvämligheter som goda förvaringsmöjligheter, välutrustat kök, två helkaklade badrum med dusch/badmöjligheter varav det ena utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Garage under huset som du enkelt når direkt med hissen. Tre välplanerade sovrum i bra storlek. Härliga färgval på väggarna och ekparkett i hela lägenheten.

Här i mycket populära Telefonplan bor du ett stenkast från Södermalms härliga puls samtidigt som du bor lugnt beläget med en fin grönskande innergård där barnen kan leka fritt. Till T-bana Telefonplan är det endast ett par minuters promenad sedan är du på Södermalm på ca 6 minuter och på T-centralen på ca 15 minuter. Expansivt område med flera spännande nybyggnadsprojekt där man bl.a. planerar att anlägga en ny park i direkt anslutning till fastigheten samt göra en ny ingång till T-banan som ytterligare förkortar gångtiden till T-banan. I området finner ni även ett myller av mysiga caféer, bl.a. Café Hitom som ligger granne med fastigheten och erbjuder nybakat bröd till frukosten. I närheten ligger även flera trevliga restauranger samt charmiga butiker. Bebyggelsen är en trevlig blandning av gamla fina fabrikslokaler som gjorts om till bostäder och nyproducerade moderna fastigheter. I närområdet finns flera omtyckta förskolor och skolor bl.a. topprankade Västbergaskolan och populära Engelska skolan.

Visa mer
Ansvarig mäklare

Emelie Röpke

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.