Terrängvägen 85, vån 2 Västertorp
Västertorp

Terrängvägen 85, vån 2

Drömtvåa med en fantastisk balkong!

Såld

Drömtvåa med en fantastisk balkong!

Välkomna till en hemtrevlig och fint renoverad tvåa i hjärtat av Västertorp!

Lägenhet präglas av en stor balkong som vetter åt väst som bjuder på eftermiddags- & kvällssol! Vidare utmärker sig lägenheten med stora och sociala ytor samt fönster i två väderstreck. Köket är sobert och modernt renoverat samt erbjuder en ljuvlig matplats för stora sällskap upp till 10-12 personer invid fönster. Lägenheten passar utmärkt för en till två vuxna! Både vardagsrummet och köket är lättmöblerat. De stora fönsterpartierna lyser upp hela bostaden och gör den mycket ljus och trevlig. Sovrummet är rymligt och rogivande med milsvid utsikt, samt gott om förvaring i garderober. Badrummet är tidlöst renoverat med moderna tillval, här erbjuds även separat tvättdel samt dusch & badkar. Lägenheten har en rymlig hall med en stor klädkammare intill entrén. Genomgående gott skick och mycket förvaring samt ett stort källarförråd på ca 5-6 kvm medkommer till lägenheten.

BRF Vinterträdgården är en välskött och solid förening. Föreningen bildades 1996 och husen stod klara samma år. De amorterar kontinuerligt av på lånen och har en låg belångsgrad. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2023-02-08). Föreningen erbjuder sina medlemmar en stor tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsrum och stora källarförråd. Föreningen disponerar över totalt 16 parkeringsplatser, varav tio parkeringsplatser utomhus med elstolpe till en kostnad av ca 225 kr/mån samt sex parkeringsplatser med carport för ca 375 kr/mån.

Här bor du i populärt område med närhet till allt man kan önska. Tunnelbanan nås på ett par minuter och tar dig in till Södermalms puls och nöjesliv på 8 min. Med bil är du snabbt ute på E4/E20 och har nära till både Liljeholmens galleria och shoppingområdet vid Kungens Kurva.

Varmt välkommen!

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.