Tellusborgsvägen 90 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Tellusborgsvägen 90

Sällsynt 1,5a med soldränkt balkong i söderläge!

Såld

Sällsynt 1,5a med soldränkt balkong i söderläge!

Mitt i eftertraktade Telefonplan/Midsommarkransen finner du denna unika, optimalt planerade bostad om 39 kvm med en generöst solig balkong i härligt söderläge. Här erbjuds du ett mycket ljust och luftigt hem med en genomgående unik, social planlösning. Här finns en praktisk sovalkov med plats för större säng, rymliga ytor med plats för både matplats, soffa samt arbetsplats och gott om förvaring i form av en walk in closet. Här finns också moderna bekvämligheter, golvvärme, diskmaskin och hiss i fastigheten. Även förberett för tvättmaskin.

Område & Förening
Här bor du på en mycket eftertraktad adress mitt bland ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt charmiga butiker. Endast ett par minuters promenad till närmsta tunnelbana som tar dig in till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 13 minuter. Här bor du även med närhet till Liljeholmens shoppingcenter, ett stenkast till härliga Svandammsparken samt till populära Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket. En promenad om 10 min tar dig till mysiga Minigolfbaren och för den badsugne erbjuds fina Vinterviken ca 15 min bort. Brf Insteget besitter 255 bostadsrätter och är en trygg, äkta bostadsrättsförening med ordnad ekonomi och låg avgift. Föreningen äger marken, tillåter delat ägande och erbjuder garageplatser och parkeringsplatser. Dessutom får du som medlem i föreningen medlemspris på Mittgym i samma hus.

Missa inte chansen att förvärva denna sällsynta bostad! Kontakta ansvarig mäklare Cecilia på 073 - 745 75 00 för visning.

Visa mer
Slutpris

2 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Cecilia Björklund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.