Såld lägenhet på Lötmogatan 7, vån 4 i Midsommarkransen
Midsommarkransen

Lötmogatan 7, vån 4

VINDSTVÅA MED STOR TAKTERRASS I SYDVÄST & ELDSTAD, CA 65 KVM GOLVYTA!

Såld

VINDSTVÅA MED STOR TAKTERRASS I SYDVÄST & ELDSTAD, CA 65 KVM GOLVYTA!

Ditt nya hem är en storslagen och unik tvåa (möjlig 2,5a, ca 65 kvm golvyta) med alla rätt - högt i tak, stora fönsterpartier, snedtak, eldstad, originaldetaljer, fantastisk utsikt och en takterrass på ca 7-8 kvm med vy över en stor grönskande innergård. Här njuter du också av fönster i två väderstreck samt ett uppdaterat och perfekt designat kök i industristil med full maskinpark och smarta lösningar. Vidare erbjuds genomgående sober färgsättning och ljus betsat ekparkettgolv. Ett fullutrustat badrum av högsta kvalité, här erbjuds både dusch och badkar. Lägenheten ligger med ett högt och fritt läge utan insyn omgiven av lummig miljö. Lägenhetens disponering präglas av ett stort socialt allrum med kök och vardagsrum i öppen planlösning, ett stilrent badrum, ett rogivande sovrum och en stor klädkammare som även kan disponeras som ett barnrum eller hemmakontor. Denna unika vindsvåning måste upplevas på plats. Välkommen hem!

BRF Krassen 5 är en välskött och solid förening som bildades 2007 och äger marken (friköpt). Hela fastigheten och samtliga lägenheter genomgick en totalrenovering under 2009-2010 och har inga planerade renoveringar (Kontrollerat 2022-09-02). Då skapades fyra lägenheter i markplanet och tre lägenheter i vindsplanet. I samband med renoveringen av fastigheten installerades även bergvärme. Föreningen sänkte avgiften 2017 med 10 % och dem amorterar kontinuerligt av på lånen. Föreningen har mycket låga driftskostnader tack vare en bergvärmeanläggning. Föreningen har en mycket fin innergård där ni kan grilla med familj och vänner varma sommarkvällar. Till lägenheten tillhör ett källarförråd.

Bostaden ligger i hjärtat av Midsommarkransen med endast en minut gångavstånd till tunnelbanans röda linje. Dessutom kryllar av mysiga vintagebutiker, restauranger och caféer samt förgylls av mysiga Svandammsparken med dess gräsytor och lilla kiosk som erbjuder både förfriskningar och trevliga kvällar med musikquiz om sommaren.

Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

4 850 000 SEK

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Takterrass

Vardagsrum

Kök

Matplats

Sovrum

Kontor/Sovrum/Klädkammare

Badrum

Hall

Föreningens gård

Fastigheten

Övriga bilder

Planlösning

Planritning