Såld lägenhet på Tellusborgsvägen 90, vån 6/6 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Tellusborgsvägen 90, vån 6/6

Optimalt planerad 1a med soldränkt terass, högst upp i huset!

Såld

Optimalt planerad 1a med soldränkt terass, högst upp i huset!

TERRASS - HÖGST UPP I HUSET - 3 METER I TAKHÖJD - STABIL FÖRENING!

Varmt välkomna till denna perfekt planerade etta i omtyckta BRF Insteget. Bostaden präglas av en takhöjd om hela 3 meter, ett underbart ljusinsläpp via stora fönsterpartier samt en egen terrass med härlig utsikt som erbjuder massor av sol och himlen som närmsta granne. Bostaden erbjuder genomgående hög standard med både diskmaskin och tvättmaskin, ljusa materialval i kök och badrum samt en öppen social planlösning.

Område & Förening
Här bor du på en mycket eftertraktad adress i ett populärt område mitt bland ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt charmiga butiker. Endast ett par minuters promenad till närmsta tunnelbana som tar dig in till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 13 minuter. Här bor du även med närhet till Liljeholmens shoppingcenter, ett stenkast till härliga Svandammsparken samt till populära Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket. En promenad om 10 min tar dig till mysiga Minigolfbaren och för den badsugne erbjuds fina Vinterviken ca 15 min bort. Brf Insteget besitter 255 bostadsrätter och är en trygg, äkta bostadsrättsförening med ordnad ekonomi och låg avgift. Föreningen äger marken, tillåter delat ägande och erbjuder garageplatser och parkeringsplatser. Dessutom får du som medlem i föreningen rabatterat pris på Mittgym i samma hus.

Missa inte denna!

Visa mer
Slutpris

2 660 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.