Tellusborgsvägen 92 Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Tellusborgsvägen 92

Optimalt planerad 1,5a med balkong i bästa solläge!

Såld

Optimalt planerad 1,5a med balkong i bästa solläge!

Med bästa läge mitt i omtyckta Telefonplan/Midsommarkransen finner ni denna välplanerade 1,5a i populära BRF Insteget! Här erbjuds du ett ljust och luftigt hem med fin utsikt och noll insyn. Rymlig balkong i högt och fritt läge på vilken ni kan njuta av massor av sol. Optimalt planerat med en sovalkov med plats för större säng. Bostaden erbjuder moderna bekvämligheter såsom tvättmaskin, golvvärme, diskmaskin och hiss i fastigheten. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Område & Förening
Här bor du på en mycket eftertraktad adress mitt bland ett myller av mysiga caféer, trevliga restauranger samt charmiga butiker. Ett stenkast till närmsta tunnelbana som tar dig in till Södermalm på ca 6 minuter och till T-centralen på ca 13 minuter. Här bor du även med närhet till Liljeholmens shoppingcenter, ett stenkast till härliga Svandammsparken samt till populära Svenska Hamburgerköket och Svenska Sushiköket. En promenad om 10 min tar dig till mysiga Minigolfbaren och för den badsugne erbjuds fina Vinterviken ca 15 min bort. Brf Insteget besitter 255 bostadsrätter och är en trygg, äkta bostadsrättsförening med ordnad ekonomi och låg avgift. Föreningen äger marken, tillåter delat ägande och erbjuder garageplatser och parkeringsplatser. Dessutom får du som medlem i föreningen medlemspris på Mittgym i samma hus. Missa inte denna!

Hjärtligt välkommen till Tellusborgsvägen 92!

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare
Cecilia Björklund

Cecilia Björklund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.