Såld lägenhet på Valborgsmässovägen 3 i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Valborgsmässovägen 3

Vackert renoverad tvåa med funkiskaraktär, ett hem på lummig gata i Midsommarkransen

Såld

Vackert renoverad tvåa med funkiskaraktär, ett hem på lummig gata i Midsommarkransen

ACCEPTERAT PRIS! Två rum och kök i hjärtat av LM-stadens charmiga kvarter med närhet till Svandammsparken och allt mys som hör till. En välplanerad bostad som nyttjar sina kvadratmeter på det mest optimalta sätt, får ljusinsläpp från tre håll samt ges rymd av en takhöjd om 2,70 m. Lägenhetens fem fönster vetter mot grönska vilket skapar en rogivande känsla och ett naturligt insynsskydd. Bostaden har låtit renoveras varsamt med ett smakfullt kök och ett stilrent badrum och man har bevarat detaljer som exempelvis fönsterbrädor i teak och platsbyggda garderober. Lägenheten erbjuder rymligt kök med plats för matbord intill fönstret, ett vardagsrum med plats för sällskapsmöblering, ett mysigt sovrum med plats för förvaring, ett helkaklat badrum med tvättmaskin samt en hall med goda förvaringsmöjligheter.

Brf Tele är en stor och välordnad förening med en egen reception för att kunna erbjuda alla medlemmar bra och smidig service. I bostadsrättsföreningen erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, tre övernattningslägenheter, en samlingslokal samt flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. På Valborgsmässovägen bor man på en lugn gata med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen/Telefonplan som Aspudden. Närhet till tunnelbana genom båda röda linjerna från Midsommarkransen, Telefonplan samt Aspudden. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.