Såld lägenhet på Tellusborgsvägen 77, 1 tr Accepterat pris! i Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Tellusborgsvägen 77, 1 tr Accepterat pris!

Radhuskänsla vid Telefonplan

Såld

Radhuskänsla vid Telefonplan

Accepterat pris, kontakta mäklaren för privatvisning. På bästa läge ligger denna underbara lägenhet med uteplats. Föreningen har en stängd innergård och lägenheten en stor uteplats mot föreningens pool samt fransk balkong i köket. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge. Stora fönsterpartier längs hela väggen i vardagsrummet skänker mycket ljus och erbjuder en trevlig utsikt mot vackert hus från 1900-atlets början. Rymliga sovrum med goda förvaringsmöjligheter och badrum med såväl tvättmaskin som torktumlare. I vardagsrummet är det möjligt att sätta in en kamin.

I området kryllar det av trevliga restauranger, mysiga caféer samt charmiga butiker. Till Telefonplans tunnelbanestation är det endast ett par minuters promenad, därifrån tar ni er till Södermalm på 6 minuter och T-centralen på 14 minuter. Med andra ord en lägenhet med allt du kan önska av såväl läge som bekvämligheter, välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

5 200 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.