Skridskovägen 13 Västertorp
Västertorp

Skridskovägen 13

Såld

Välkommen till denna sällsynta och optimalt planerade 4:a i populära Västertorp. Lägenheten präglas av ett nyrenoverat kök (2021), hög och modern standard, fönster i två väderstreck som bjuder på rikligt med ljusinsläpp samt en stor uteplats på ca 10 kvm med söderläge! Lägenheten bjuder på tre stora sovrum med gott om plats för diverse möblemang. Ett nyrenoverat kök från 2021 med generösa bänkytor och förvaring samt plats för stor matgrupp. Kökets maskinpark består av induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt, diskmaskin samt dubbel uppsättning kyl & frys. Ett ljust och stort vardagsrum med utgång till den ljuvliga uteplatsen. En fantastisk uteplats på ca 10 kvm i ett fantastiskt söderläge! Lägenheten har ett nyrenoverat badrum med badkar och en rymlig gäst WC. Till sist en inbjudande hall med exceptionella förvaringsmöjligheter. Till lägenheten tillhör ett stort förråd på ca 8 kvm som ligger i anslutning till lägenheten!

BRF Isprinsessan är en stabil och välskött förening som består av 56 bostadsrättslägenheter. Föreningen amorterar kontinuerligt av på lånen och dem är lågt belånade på endast ca 6000 kr/kvm. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2022-05-18). Föreningen erbjuder sina medlemmar en stor och inhägnad innergård med en privat lekpark, en nybyggd altan med pergola, en platsbyggd grill samt bord och stolar för större sällskap, uteplatsen skapar ett stort mervärde för boende i föreningen. Vidare erbjuds två stora tvättstugor (en i samma hus) samt cykelförråd och barnvagnsrum i varje entré. Föreningen disponerar över 40 parkeringsplatser varav 17 med motorvärmare (i dagsläget ingen kö).

I området finns många förskolor och skolor. Fastigheten är belägen nära grönområden, bland annat den populära parkleken Lugnet. Västertorp centrum ligger ca 400 meter bort med god tillgång till närservice såsom livsmedelsbutiker, restauranger, apotek, bageri/konditori, blomsteraffär mm. Västertorp utgör också plats för Stockholms största skulpturutställning med sammanlagt 21 verk av kända svenska konstnärer, de flesta från 50-talet, utplacerade på olika platser i området. Intill fastigheten ligger Västertorps sim- och idrottshall med gym, och Hägerstensbadet med utomhuspool. Det är promenadavstånd till Mälaren med mysiga promenadstråk och badmöjligheter i Vinterviken. Närmaste tunnelbanestation är Hägerstensåsen med endast 3 minuters gångväg. Linjen trafikeras av tunnelbanans röda linje 14. Tunnelbaneresan till Stockholm city tar 15 minuter. Det är kort reseavstånd till Liljeholmen med bra kommunikationer och stor galleria. Det är också nära till Kungens kurva och Skärholmens centrum. Västertorp är beläget nära E4an.

Visa mer
Slutpris

5 100 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexander Satzger von Balvanyos

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.