Kransbindarvägen 11, 2 tr. Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Kransbindarvägen 11, 2 tr.

Fint renoverad tvåa med fönster åt två håll, ett hem i hjärtat av LM-stadens lummiga omgivningar

Såld

Fint renoverad tvåa med fönster åt två håll, ett hem i hjärtat av LM-stadens lummiga omgivningar

En hemtrevlig tvåa som visar hur man nyttjar 35 kvadratmeter på absolut bästa sätt. Nu saluförs ett hem där rummen präglas av ett genomgående gott skick, ljusa fina rum samt ett fritt, lummigt och insynsskyddat läge. Vidare återfinns tidstypiska detaljer från 40-talet så som fönsterbrädor i teak, vackra fönstervred och fönsterhakar samt charmiga gamla dörrar. Vidare erbjuds ett fint kök från 2012 med golvvärme, ett vardagsrum med utrymme för sällskapsmöblering samt matplats, ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, ett kaklat badrum med golvvärme från 2012 och en hall med goda förvaringsmöjligheter. Här bor man med ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med den generösa takhöjd om ca 2,70 m ger en hemtrevlig känsla.

Brf Tele är en mycket stor och välordnad förening med en egen reception för att kunna erbjuda alla medlemmar bra och smidig service. I bostadsrättsföreningen erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, fyra övernattningslägenheter, en samlingslokal samt flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. På Kransbindarvägen bor man på en lugn gata med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen/Telefonplan som Aspudden. Många upplever att Kransbindarvägen är en tacksam gata när det gäller att hitta parkering och man har även närhet till tunnelbana genom båda röda linjerna från Telefonplan och Aspudden. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.