Kransbindarvägen 29, 3 tr. Midsommarkransen/Telefonplan
Midsommarkransen/Telefonplan

Kransbindarvägen 29, 3 tr.

Mysig gaveltvåa placerad högst upp i fastigheten, högt och fritt läge med lummiga omgivningar

Såld

Mysig gaveltvåa placerad högst upp i fastigheten, högt och fritt läge med lummiga omgivningar

En underbar tvåa som visar hur man nyttjar 35 kvadratmeter på bästa sätt. Ett hem där rummen präglas av ljusa färgval, mycket dagsljus och ett rutigt golv i kök och hall vilket ger en härlig retrokänsla. Lägenheten karaktäriseras av tidstypiska detaljer från 40-talet så som fönsterbrädor i teak, vackra fönstervred och fönsterhakar samt platsbyggda garderober i hallen. Vidare erbjuds ett kök med naturlig plats för matbord intill fönstret, ett vardagsrum med utrymme för sällskapsmöblering, ett rogivande sovrum med plats för dubbelsäng, ett kaklat badrum samt en hall med goda förvaringsmöjligheter. Här bor man med ett härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck som i kombination med den generösa takhöjd om ca 2,70 m ger en hemtrevlig känsla.

Brf Tele är en mycket stor och välordnad förening med en egen reception för att kunna erbjuda alla medlemmar bra och smidig service. I bostadsrättsföreningen erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, fyra övernattningslägenheter, en samlingslokal samt flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. På Kransbindarvägen bor man på en lugn gata med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen/Telefonplan som Aspudden. Här upplevs lätt att hitta parkering och man har även närhet till tunnelbana genom båda röda linjerna från Telefonplan samt Aspudden. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

2 750 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.