Fredsborgsgatan 36, 4 tr Liljeholmskajen
Liljeholmskajen

Fredsborgsgatan 36, 4 tr

Ett exklusivt hem på fjärde våningsplanet med en södervänd balkong

Såld

Ett exklusivt hem på fjärde våningsplanet med en södervänd balkong

Ett välplanerat boende med öppen planlösning som håller mycket hög standard, i hjärtat av populära Liljeholmskajen! Bostaden utmärks av en stor balkong i söderläge mot föreningens lugna gård, öppna sociala ytor, ett stilrent kök med utrymme för en stor matplats, ett rymligt sovrum med platsbyggda garderober samt en lyxig klädkammare med industriglasväggar. En trivsam, ljus och modern lägenhet där man låtit tänka på detaljerna. Bostaden är i mycket fint skick med stilrena och moderna material- och färgval och såväl smarta som snygga lösningar som höjer lägenheten till något utöver det vanliga. De generösa fönsterpartierna skapar en härlig rymd och låter dagsljuset flöda fritt i hela bostaden. Bättre än såhär blir det inte!

Liljeholmskajen är ett expansivt, lugnt och sjönära område. Här finns all service man behöver såsom mataffärer, gym och ett stort utbud av caféer och restauranger med uteserveringar. Storstadens puls finner du på andra sidan Liljeholmsbron, bara några minuters promenad bort. Det bästa av två världar!

Visa mer
Slutpris

4 400 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.