Såld lägenhet på Ellen Keys Gata 89 i Fruängen
Fruängen

Ellen Keys Gata 89

Ljus och rymlig tvåa med solig balkong på populär adress, högst upp huset!

Såld

Ljus och rymlig tvåa med solig balkong på populär adress, högst upp huset!

Varmt välkommen till denna välplanerade ljusa tvåa högst upp i huset i populära BRF Damhatten 1! Bostaden utmärker sig med ett stilrent kök från 2019 och stora sociala ytor och en generöst solig balkong i sydväst mot grönskande innergård. Vidare erbjuds ett rymligt sovrum och gott om förvaring via flertalet garderober och tillhörande vindsförråd om 8 kvm. Fönster i två väderstreck ger ett fint ljusinsläpp och gör att bostaden upplevs både ljus och luftig. Stambyte genomfördes 2016-2017.

Område & förening
BRF Damhatten 1 är en omtyckt förening med de flesta stora renoveringarna bakom sig med en låg belåning om 4 430 kr/kvm. Föreningen bildades 2003 och består av 66 lägenheter samt 4 lokaler. Föreningen har både garageplatser samt parkeringsplatser. Här bor ni på en lugn adress endast ett stenkast från Fruängen C som erbjuder ett stort utbud av butiker, restauranger samt bra kommunikationer via buss och tunnelbana. Med tunnelbanan tar du dig till fina Södermalm på 10 min och T-centalen på ca 18 min. I närheten finner ni även Långbro park där ni finner den populära restaurangen Långbro Värdshus och för den fikasugne finns trevliga Bakfickan. I närområdet finns även flertalet skolor och förskolor.

Missa inte denna!

Visa mer
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.