Midsommarvägen 25, vån 4 Midsommarkransen
Midsommarkransen

Midsommarvägen 25, vån 4

Välplanerad tvåa med hög modern standard och solig balkong!

Såld

Välplanerad tvåa med hög modern standard och solig balkong!

Detta är en kommande försäljning. Bilder kommer under v. 19. Kontakta ansvarig mäklare för mer info och möjlighet till förhandsvisning!

Varmt välkomna till denna fint renoverade tvåa där ingenting har lämnats åt slumpen! Här bor ni på 43 extremt välplanerade kvadratmeter som utöver ett bra sovrum erbjuder goda sällskapsytor samt alla tänkbara bekvämligheter så som diskmaskin och tvättmaskin. Vidare erbjuds exemplariska förvaringsmöjligheter via platsbyggda garderober och de två tillhörande källarförråden. Bostaden präglas av ett fint ljusinsläpp via fönster i två väderstreck som tillsammans med den fina originalparketten samt den extra generösa takhöjden skapar en känsla av rymd och hemtrevlig atmosfär. Lägenheten har varsamt renoverats med exklusiva materialval som rimmar väl med byggnadsåret och dess ursprungliga charm. Bl.a. erbjuds ett stilrent kök renoverat 2020, ett stambytt badrum utrustat med tvättmaskin samt en balkong i eftertraktat västerläge med utsikt över grönskande omgivningar. Här bor ni mitt i mysiga Midsommarkransen i en välskött förening som erbjuder sina medlemmar två tvättstugor, övernattningslägenhet, hobbyrum, två grillplatser, lekplats samt en boulebana. Välkomna hem!

Visa mer
Slutpris

3 590 000 kr

Ansvarig mäklare

Daniel Sjödin

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.