Sparbanksvägen 50, högst upp! Hägerstensåsen
Hägerstensåsen

Sparbanksvägen 50, högst upp!

Såld

Varmt välkomna till denna ljusa och charmiga tvåa attraktivt belägen i pittoreska Hägerstensåsen. Här bor ni med kort promenadavstånd till tunnelbana,
populära restauranger, mysiga caféer och butiker. Bostaden utmärker sig med balkong i soligt sydväst, ljust och stilrent kök med plats för matgrupp, fönster i två väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, vackert bevarat originalgolv i vardagsrum, exemplariska förvaringsmöjligheter samt generös takhöjd. I bostaden återfinns flertalet bevarade detaljer från byggåret såsom fiskbensparkett i vardagsrummet och flertalet inbyggda garderober. Mysig gård med mycket grönska, odlingslådor samt grill, bord och stolar.

Stabil förening med de stora renoveringarna bakom sig som stambyte, el, fönster och balkonger. I källarplan finns föreningens gemensamma tvättstuga samt förråd. Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Hägerstensåsen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm.

Visa mer
Slutpris

3 250 000 kr

Ansvarig mäklare

Kenny Larsson

Reg. fastighetsmäklare / Kontorschef

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.