Midsommarkransen/Telefonplan

Kransbindarvägen 11

Smakfullt renoverad tvåa med charmiga detaljer från 40-talet

SÅLD

Smakfullt renoverad tvåa med charmiga detaljer från 40-talet

I pittoreska Midsommarkransen ligger denna fantastiskt fina tvåa som karaktäriseras av charmiga funkisdetaljer så som fönsterbrädor i teak, platsbyggda garderober, tidstypisk badrumsdörr med blästrat glas samt charmiga fönsterhakar. Bostaden har renoverats med smakfulla materialval och har ett genomgående gott skick på såväl ytskikt, kök och badrum. Här bor ni på lugn gata med ett härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som i kombination med en generös takhöjd om ca 2.70 m skapar en härlig rymd och hemtrevlig atmosfär. Utanför porten finns gräsytor med sittplatser som tillhör föreningen där man med fördel kan njuta av solen om sommaren.

Stor stabil förening med god ekonomi och en egen reception för att kunna erbjuda alla medlemmar bra och smidig service. I bostadsrättsföreningen erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, tre övernattningslägenheter, en samlingslokal samt flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. På Kransbindarvägen bor man med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen/Telefonplan som Aspudden. Hjärtligt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Alexandra Ekstrand

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.