Midsommarkransen

Kransbindarvägen 23

SÅLD

VÄLPLANERAD TVÅA I INSYNSSKYDDAT LÄGE MED GRÖNSKANDE UTSIKT! Varmt välkommen till denna ljusa och charmiga tvåa (möjlig trea!) attraktivt belägen i pittoreska Midsommarkransen. Här bor ni i ostört läge med natur och grönska som utsikt. Bostaden utmärker sig med fint ljust kök med plats för stor matgrupp, fönster i två väderstreck vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp, sovrum i rofyllt läge mot innergård, badrum med tvättmaskin, exemplariska förvaringsmöjligheter samt generös takhöjd om ca 2,70 m!

Föreningen Brf Tele har välordnad ekonomi och dolt kapital genom flertalet hyresrätter. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, tre stycken övernattningslägenheter och en festlokal. På denna lugna gata bor man med flera parker och grönområden runt omkring, samtidigt som man också har nära till ett stort urval av charmiga butiker och matställen genom såväl Midsommarkransen/Telefonplan som Aspudden. Hjärtligt välkommen på visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

3 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecca Steene

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.