Hägerstensåsen/Telefonplan

Sparbanksvägen 70, vån 3

SÅLD

VÄLPLANERAD TVÅA - HÖGST UPP - BALKONG MOT GRÖNSKANDE INNERGÅRD - SYDVÄSTLÄGE!

Välkommen hem till ett boende med genomtänkt planlösning och stor balkong med dubbeldörrar i bästa solläge med sol från lunch fram till kvällen. Här erbjuds ett hem med vackra detaljer som fönsterbräden i sten, rymlig balkong med svarta smidesräcken i soligt sydväst-läge, ljust och fint kök med mindre matbord, fönster i två väderstreck som ger ett fantastiskt ljusinsläpp, stort vardagsrum med plats för både matgrupp och soffgrupp, exemplariska förvaringsmöjligheter, generös takhöjd om ca 2,70 m samt helkaklat badrum.

Stabil förening med de stora renoveringarna bakom sig som stambyte, el, fönster och balkonger. Vidare erbjuder föreningen en lummig innergård med odlingsmöjligheter, sittplatser, grill och parkeringsplatser. I källarplan finns föreningens gemensamma tvättstuga samt förråd.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Hägerstensåsen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av affärer, restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Hjärtligt välkomna på visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 900 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecca Steene

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.