Midsommarkransen

Cedergrensvägen 52, vån 2

SÅLD

VACKER TVÅA I CHARMIG FUNKISSTIL! Varmt välkomna till denna ljusa och fina tvåa attraktivt belägen i pittoreska Midsommarkransen/Telefonplan. Här bor ni på lugn gata med kort promenad till tunnelbana, populära restauranger, mysiga caféer och butiker. Bostaden utmärker sig med ett ljust kök i charmig funkisstil, fönster i två väderstreck ger ett fantastiskt ljusinsläpp, sovrum med plats för dubbelsäng belägen mot grönskande innergård, exemplariska förvaringsmöjligheter samt generös takhöjd om ca 2,70 m.

Stor stabil förening med god ekonomi och de stora renoveringarna bakom sig. Medlemmarna erbjuds gemensamma utrymmen så som bastu, hobbyrum, tre övernattningslägenheter, samlingslokal, samt parkeringsplatser. Föreningen har flertalet grönskande innergårdar med odlingsmöjligheter. Sommartid finns även sittplatser och grillmöjligheter.

Här bor ni med bästa läge i mycket populära och omtyckta Midsommarkransen/Telefonplan med närhet till områdets stora utbud av restauranger, service och kommunikationer. Mysiga och kulturminnesmärkta kvarter med massor av charm. Inom ett par minuters promenad når du även Aspudden med paradgatan Hägerstensvägen som erbjuder en härlig småstadskänsla och kantas av butiker, caféer, restauranger samt T-banestation även här.

Hjärtligt välkomna på visning!

Visa mer
COVID-19
Slutpris

2 800 000 kr

Ansvarig mäklare

Rebecca Steene

Reg. fastighetsmäklare

ANSÖK OM LÅNELÖFTE
Få bolånealternativ från flera banker

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.