Blommensbergsvägen 128 Aspudden
Aspudden

Blommensbergsvägen 128

Välplanerad trea med hög modern standard och stor inglasad balkong mot grönska!

Såld

Välplanerad trea med hög modern standard och stor inglasad balkong mot grönska!

Varmt välkomna till denna fina gaveltrea i högt och fritt läge med naturen som närmsta granne! Bostaden präglas av ett underbart ljusinsläpp via fönsterpartier i tre väderstreck, en optimal planlösning med stora sociala ytor samt en underbar inglasad balkong med eftermiddag-kvällssol och fin utsikt mot grönskande omgivningar. Vidare erbjuds två bra sovrum, ett modernt badrum med golvvärme, ett stilrent kök med plats för större matgrupp samt exemplariska förvaringsmöjligheter via flertalet garderober och det tillhörande källarförrådet om ca 8 kvm med full takhöjd.

Se även alternativ planlösning för att bygga om bostaden till en 4:a!

BRF Vinterviken är en väldigt omtyckt förening med god ekonomi och som äger marken. Föreningen arbetar aktivt med att förbättra och har investerat i solpaneler för att minska sin miljöpåverkan och samtidigt sänka sina driftkostnader. Som medlem erbjuds ni bl.a. möjlighet till egen parkering, övernattningslägenhet/festlokal, stor hiss, gym och soprum med källsortering. Under augusti månad(2022) installerade föreningen laddstolpar på samtliga parkeringsplatser. De har precis amorterat 2 000 000 kr. och ingen höjning av avgiften planerad.

Här bor ni med skogen som närmsta granne och har endast en kort promenad ner till Trekantens glittrande vatten. Ett stenkast bort ligger Vinterviken med flertalet badplatser, idylliska stigar och cykelvägar längs vatten, utegym, padelbanor, trädgårdscafé, kolonilotter, båtklubb, kajakuthyrning och restaurang Winterviken i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik. Några hundra meter bort ligger Aspudden centrum med mysiga promenadgator, butiker, caféer, bagerier och restauranger. I Aspuddens centrum finns T-bana som tar er till Södermalm på under 10 minuter.

Visa mer
Slutpris

6 000 000 kr

Ansvarig mäklare

Felicia Tengmo

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.