Såld lägenhet på Fricksgatan 3C i Villan
Villan

Fricksgatan 3C

Välplanerad två på villan med stor potential

Såld

Välplanerad två på villan med stor potential

På lugna och gemytliga Fricksgatan finns nu möjlighet att bli ny ägare av denna välplanerade tvåa. På första våningen i denna välskötta förening, stiger man in i bostadens rymliga och ljusa hall med genomgående ljus från köket. De 58 kvadratmeterna är väl disponerade med bostadens rum placerade i anslutning till hallen. Det ljusa och rymliga vardagsrummet erbjuder plats för både soffa och matmöblemang. Den inglasade balkongen om ca 7 kvm med utgång från vardagsrummet ger ett extra rogivande och ljust sällskapsrum med utsikt över kvarteret. Direkt anslutning till hallen finner vi det stora sovrummet med rymlig klädkammare i anslutning. Helkaklat badrum i tidlösa kulörer, ljus badrumsinredning, handdukstork och förberett för tvättmaskin.
Välplanerat och funktionellt kök med trivsam matplats vid fönster, ljusa träinredning och generösa förvaringsmöjligheter.
Bostadsrättsföreningen Violen är en välskött förening där hållbarhet har varit i fokus de senaste åren. Man märker tydligt att föreningen är mån om att underhålla föreningens fastigheter och att trivsel för medlemmarna är av stor betydelse. På trivsamma Villan har man nära till all tänkbar service i form av konditori, ICA-nära, restauranger och frisörer. Här har man även goda kommunikationer med lokal busslinje. Föredrar man att promenera eller ta cykeln når man stadens centrum på ett fåtal minuter.
Välkommen att kontakta oss för mer info och visning.

Visa mer
Slutpris

900 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Persson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.