Såld villa på Gärdesgatan 1 i Munka Ljungby
Munka Ljungby

Gärdesgatan 1

Enplansvilla med källare på hörntomt i trevliga Munka Ljungby

Såld

Enplansvilla med källare på hörntomt i trevliga Munka Ljungby

Välkomna till Gärdesgatan 1 och den här fina enplansvilla med källare i Munka Ljungby, som är belägen på en härlig hörntomt. Här möts man av en välkomnande hall, sällskapsrum med matplats i ena delen. Härifrån har man utgång till den mysiga uteplatsen i väst och den stora trädgården.
I anslutning till matplatsen ligger det ljusa köket, två sovrum, helkaklat badrum samt ett allrum som kan göras om till ytterligare ett sovrum. I källarplan finns en gillestuga, wc, rymligt allrum med sovrum i anslutning, klädkammare, matkällare, tvättstuga med duschplats, torkrum samt förråd med uppgång till garaget. Här bor man på ett lugnt område med närhet till både skola och förskolor.

Munka Ljungby är ett trevligt och gemytligt samhälle. Här finns bland annat skola (Toftaskolan F-9), flera förskolor, livsmedelsbutik, vårdcentral, mindre restauranger, café och flera fritidsaktiviteter. Goda pendlingsmöjligheter, närhet till Ängelholm och motorväg. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information samt bokning av visning.

Visa mer
Slutpris

3 100 000 kr

Ansvarig mäklare
Assisterande

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Fastighetskarta