Gevärsgatan 38 Haradal
Haradal

Gevärsgatan 38

Enplansvilla med källare

Såld

Enplansvilla med källare

I familjevänliga villaområdet Haradal kommer snart denna härliga villa ut till försäljning. Den välplanerade bostadsyta fördelads över ett plan med källare. Bostaden inrymmer kök i öppen planlösning mot matplats och vardagsrum med härligt ljusinsläpp och utgång till den stenlagda uteplatsen. På entreprenad finner man även hall, gästtoalett, fyra sovrum och badrum.
Den inredda källaren innefattar allrum med kamin, ett stort hobbyrum, förrådsutrymme, duschrum med bastu, tvättstuga, hall, toalett och arbetsrum.

På den 1 006 kvm stora tomten hittar man en uppfart med plats för två bilar bilar, ett garage samt en lättskött trädgård med gott om plats för lek. Den generöst uteplatsen har plats för möblemang, perfekt för att samla släkt och vänner för sköna grillkvällar.

Haradal är ett populärt område tack vare sitt läge med närhet till skolor samt cykelavstånd till Ängelholms centrum. Härifrån går två olika busslinjer, från Errarpsvägen tar man regionsbuss och från Danielslundsgatan kan man ta stadsbuss nr 2.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse redan idag!

Visa mer
Slutpris

4 350 000 kr

Ansvarig mäklare

Fredrik Persson

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.