Varehögsvägen 3 Vejbystrand
Vejbystrand

Varehögsvägen 3

Välskött välplanerad villa med närhet till havet i Magnarp

Kommande

Välskött välplanerad villa med närhet till havet i Magnarp

På lugn återvändsgata med närhet till havet och tomtgräns mot härligt grönområde finner man denna välskötta familjevilla i 1 1/2 plan. Här erbjuds ett bekvämt och inflyttningsklart boende där nuvarande ägare omforgsfullt vårdat såväl exteriör som interiör. På bottenvåningen välkomnas man hem av rymlig hall som leder vidare in till trivsamt kök och ljust sällskaprum i vinkel där man har plats för både avkopplande kvällar framför brasan och middagsbjudningar vid generös matplats. Vidare på entréplan har man tidlöst helkaklat badrum med dusch, modern tvättstuga med groventré samt rymligt mastersovrum. Via trappan i hallen kommer man upp på ovanvåningen som inrymmer ett stort härligt allrum med vy ut mot Skälderviksbukten och Kullaberg. Här finner man också ytterligare två sovrum samt badrum med bastu i anslutning. Den stora balkongen inbjuder till rogivande kvällar för att beskåda solnedgången över Skälderviksbukten. Den välskötta fastigheten belägen på lugn återvändgata bjuder på flera härliga uteplatser, underbart växthus och rymligt garage med tillhörande förråd. I populära och natursköna Magnarp bor du med närhet till havet, vackra promenadstråk längs strandheden och Vejbystrands breda serviceutbud i form av livsmedelsbutik, skolor restauranger och goda kommuniktioner. Ett boende som passar både er som söker ett inflyttningsklart och bekvämt permanent boende i denna mycket eftertarktade ort eller för som söker ett lättskött och rogivande fritidsboende med närhet till havet och Magnarpshamn. Välkommen att kontakta oss för mer info.

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 5 350 000 kr
  • Boarea: 154 kvm
  • Byggnadsår: 1976
  • Område: Vejbystrand, Ängelholm
  • Fastighetsbeteckning: Magnarp 2:90
utgångspris

5 350 000 kr

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Anna Lundström

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner

Välkommen till Varehögsvägen 3

BILDER

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Magnarp 2:90
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Boarea
154 m² taxeringsinformation
Tomtarea
590 kvm

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Direkt el via luftvärmepump
BYGGNADSÅR
1976 
Byggnadstyp
1½-plansvilla
Fasad
Tegel/trä
Fönster
3-glas
Tak
Betongpannor
Stomme
Trä
Bjälklag
Trä
Grundläggning
Betongplatta
Utvändigt plåtarbete
Lackerad plåt
Grundmur
Betong
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Övriga byggnader
Garage med tillhörande förråd
Växthus

Ekonomi

utgångspris
5 350 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
8 874 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,731%
TAXERINGSVÄRDE
2 796 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 968 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
850 000 kr

dokument

Energideklaration

Energideklaration
Ej utförd

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Byggnadsplan Ändring Av Dp

Allmänt om området

Vejbystrand ligger vid havet strax norr om Ängelholm. På orten bor i daglsläget ca 3000 personer. Orten är en populär sommarort och befolkningen ökar udner sommarmånaderna. Vejbystrand var på 1800-talet en liten fiskeby och 1900-talet byggdes Kronprinsessan Victorias kustsanatorium (KVS). Satsningen på vård medförde andra verksamheter, såsom Tallhaga och Sommarsol. På 1950- och 1960-talen hade Vejbyparken sin storhetstid, en riktig folkets park.
Vejbystrand är i dag inte bara långsträckta badstränder. Här finns även ett par unika miljöer, såsom Trollskogen och Magnarpsheden. I dag har Vejbystrand vuxit till en ort med omfattade villabebyggelse med service i form av mataffär, frisörer, pizzeria, pub, hotell och vandrarhem. Här finns också flera förskolor och grundskola. En stor fotbollsförening med aktiviter för alla åldrar samt en fritidsgård.
I Vejystrand har du nära till allt.

Kommunikation

Lokalbusslinje förbinder orten med Ängelholm centrum och den nya tågstationen i Barkåkra.
Från tågstationen tar du dig smidigt vidare både norr och söderöver till regionens större tätorter.
Ca 10 minuters bilfärd till flygplatsen Ängelholm/Helsingborg Airport med anknytning till bl.a. Bromma och Arlanda i Stockholm.

Närservice

Här finns Ica, pizzeria, butiker, frisör, bibliotek, skolor bl a Magnarps skola F-9, Vejbystrands skola F-6, fritidshem och förskolor m.m. Det finns flera restauranger och glasskiosk på sommaren.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.