Såld lägenhet på Otto Norvids väg 13B i Vejbystrand
Vejbystrand

Otto Norvids väg 13B

Modernt och välplanerat boende på naturskönt läge i Magnarp

Såld

Modernt och välplanerat boende på naturskönt läge i Magnarp

Nu erbjuds möjlighet att bosätta sig i ett av de populära bostadsrättsparhusen på naturskönt läge i pittoreska Magnarp. På Otto Norvidsväg 13B finner man denna välplanerade bostad om ca 100 kvm fördelat på 3 RoK. Parhuset som är uppfört 2019 har ett underbart högt läge med insynsskyddad tomt mot väster och havsutsikt över Skälderviken. Magnarps pittoreska hamn, som erbjuder sköna salta bad och fiskaffär med tillhörande restaurang, ligger bara en kort promenad nedför backen.
Den moderna bostaden har genomgående vackert ekparkettgolv med golvvärme och ljusmålade väggar, funktionellt kök från Ballingslöv med rostfria vitvaror, två sovrum, helkaklat badrum med tillhörande tvättstuga, gäst wc samt goda förvaringsmöjligheter. Den insynsskyddade uteplatsen i västerläge når man via köket. Här får man en skyddad oas med utsikt över Skäldervikens vatten i väster med plats för både möblemang och odling. På tomten finns även förråd. Kontakta oss för mer info samt visning.

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.