Såld villa på Toarps backaväg 6 i Tåstarp
Tåstarp

Toarps backaväg 6

Rogivande, naturnära med unik charm.

Såld

Rogivande, naturnära med unik charm.

Omgärdat av rofyllda och natursköna omgivningar ligger detta underbara hus som taget ur en sagobok. På den slingrande lilla landsvägen som leder upp från gemytliga Tåstarps by finner man denna unika fastighet. Här kombineras gemytlig 1800-tals charm med stilren och modern arkitektur. Det ursprungliga korsvirkes torpet med anor från tidigt 1800-tal, är välbevarat och underhållet med vårdande hänsyn om att bevara det i original utförande. Den nyare delen av bostaden uppfördes 2007 som en separat tillbyggnad i 1 1/2-plan. De båda delarna knyts samman på ett smakfullt sätt av ett härligt ljusflödande bibliotek.
I den äldre delen av boningshuset inryms ett varmt och trivsamt kök med modern funktionalitet. I anslutning till köket bakom vacker allmoge dörr finner man ett underbart badrum. Här finner man förutom dusch även ett unikt nedsänkt badkar. I det charmiga vardagsrummet med vackra takbjälkar slår man sig gärna till ro framför den öppna spisen. Här leder trappan upp till de mer privata gemaken på övre plan om två ljusa sovrum, rymlig möblerbar hall samt modernt helkaklat badrum. I den nyare delen välkomnas man hem av en ljus och luftig entré där den vackra trappan leder vidare ned till det rofyllda och ljusa biblioteket. Vidare in från entrén kommer man in i husets nyare del med ljusa och öppna ytor i två plan. Nuvarande ägare nyttjar idag det öppna sällskaprummet med nockhöjd och stora fönsterpartier som arbetsrum. I anslutning till detta rum finner man modernt badrum med dusch och bastu. Från rummet leder trappa upp till den nuvarande syateljén och det intilliggande sovrummet med praktisk och generös klädförvaring. Tillbyggnaden bjuder på generöst med förvaringsutrymmen med ett stort förråd/verkstad samt ett härligt uterum med golvvärme som bjuder på vackra vyer över den natursköna omgivningen.
Den stora tomten om ca 4000 kvm bjuder på många härliga uteplatser, isolerad friggebod med el, vältilltagen singlad uppfart med tillhörande carport för fyra fordon och parkliknande trädgård. Här omges man av den vackra naturen på Hallandsåsens sydsluttning, hästhagar och ängsmark. På tomten finns även en egen porlande bäck och egen brunn för bevattning. Här ges en unik möjlighet att förvärva en bostadsdröm där det rofyllda livet på landet enkelt kan kombineras med ett arbetsliv i de närliggande större tätorterna i regionen.

Visa mer
Slutpris

6 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner
Assisterande

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.