Ellenbergavägen 298 Munka Ljungby
Munka Ljungby

Ellenbergavägen 298

Drömboende för er som söker rogivande lantlig idyll

Såld

Drömboende för er som söker rogivande lantlig idyll

Omgärdad av böljande fält och porlande bäck ligger denna lantliga idyll på Ellenbergavägen 298. Den slingrande grusvägen leder fram till denna välskötta fastighet där nuvarande ägare med stor omsorg har renoverat både boningshus och stallbyggnad. Drömmer ni om att bo i natursköna och rogivande omgivningar men med tätortens bekvämligheter inom fem minuters bilfärd då är detta möjligheten som inte ska gå er förbi. Här erbjuds ett fantastiskt boende där modern funktionalitet kombineras med en lantligt inspirerad interiör. Den traditionellt rödmålade 11/2-plans villan förvärvades av nuvarande ägare 2010 och har sedan dess genomgått en totalrenovering (se bilagd frågelista för mer info). Fastigheten erbjuder många möjligheter för er som önskar att bedriva verksamhet hemma eller har önskemål om att kunna ha häst/djur på gården.
Det gemytliga boningshuset bjuder på vackra och generösa sällskapsytor på bottenvåningen där genomgående parkettgolv med golvvärme ramas in av rustika väggar i vitt och rå tegel. Den imponerande takhöjden ger en luftig atmosfär i kombination med de vackra mörkbetsade gamla takbjälkarna. Det smakfullt inredda köket går i lantlig stil med stor köksö, modern köksutrustning och matplats för många. Från köket har man utgång till den nyanlagda, överbyggda verandan med vacker utsikt över trädgården och bäcken som flyter fram i tomtgräns. På bottenvåningen har man även ett rymligt helkaklat badrum som inrymmer både hörnbadkar, duschhörna och tvättpelare. I anslutning till den ljusa entrén med goda förvaringsmöjligheter har man idag kontor/arbetsrum optimalt placerat för den som önskar verksamhet/hemmakontor. I hjärtat av huset finner man kamin och den stilrent designade spiraltrappan som leder upp till den mer privata delen av huset. På övre plan har man genomgående nockhöjd och vackra takbjälkar. Här inryms tre sovrum, ljust och luftigt allrum med utgång till stor balkong, samt rum förberett för badrum.
Den isolerade stallbyggnaden/garaget har gjuten platta och har nyligen renoverats. Här inryms idag tre boxar, sadelkammare, verkstad, pannrum och förråd. Den stora gårdsplanen erbjuder gott om plats för flertalet fordon.
Drömmer du om att få bo i en lantlig idyll men med tätortens bekvämligheter, skolor och service inom nära räckhåll. Hör av er till oss för mer info och visning.

Visa mer
Slutpris

5 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Anna Lundström

Anna Lundström

Reg. fastighetsmäklare / Partner
Assisterande
Olof Ragnevad

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.