Villa till salu på Ådalsvägen 21 i Luntertun
Luntertun

Ådalsvägen 21

Ljuvligt läge med å-tomt, egen brygga och gästhus!

BUDGIVNING PÅGÅR

Ljuvligt läge med å-tomt, egen brygga och gästhus!

Låt mig få presentera detta fantastiska hus med vacker å-tomt, egen brygga och gästhus. En tidsenlig 30- talsvilla med arkitektritad tillbyggnad 2003. Den större tillbyggnaden på husets baksida är som ett enda stort sällskapsrum med öppet upp till tak och ansluter det enorma trädäcket som vetter mot å-sidan.

Visa mer
Ådalsvägen 21 Ådalsvägen 21 [email protected] Svenska Mäklarhuset

SNABBFAKTA

  • utgångspris: 6 975 000 kr
  • Antal rum: 5 rum
  • Boarea: 152 kvm + 51 kvm biarea
  • Byggnadsår: 1939, Ombyggt 2003
  • Område: Luntertun, Ängelholm
  • Fastighetsbeteckning: Luntertun 1:40

På webbplatsen redovisas normalt alla inkomna bud. Undantagsvis kan det förekomma att säljaren beslutar att ett visst bud inte ska redovisas på webbplatsen. Du kan alltid vända dig till mäklaren för att få information om samtliga bud. Samtliga bud noteras också i den budgivningslista som mäklaren enligt lag ska upprätta och överlämna till köpare och säljare.

Visa mer

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Välkommen till Ådalsvägen 21

Exteriör

ett axplock av bilder från bostadens baksida, framsida , uteplatser, brygga mfl.

Entréhall

med klinkergolv i gråton samt 1-stavigt parkettgolv i svart-ton, vattenburen golvvärme, putsade vitmålade väggar, spotlights i tak, skjutgarderober med inredning.

Tillbyggnaden

tillbyggnad gjord 2003 med en fantastik ljus yta och öppet upp till tak (pulpettak), putsade vitmålade väggar, 1- stavigt parkettgolv i svart-ton, vattenburen golvvärme, murad spis med insats ifrån Contura, luftvärmefläkt som kan användas både som värme och kyla. Från detta fantastiska rum tar man sig ut till ett väl tilltagen trälagd uteplats.

Kök & Matplats

från hallen går man upp några trappsteg till kök & matplats. Här ligger 1- stavs parkettgolv i ljus ton, vattenburen golvvärme, putsade vitmålade väggar, kök från Marbodal i ljus ton, keramisk bänkskiva i ljus gråton, underlimmad rostfri tvättho, vitt liggande kakel, integrerad diskmaskin från Siemens, köksö med induktionshäll (900 mm) från Siemens, rosfri fläkt, förvaring. I närheten till köksön finns högskåp, rostfri kyl med vatten/kolsyra, rostfri frys med is,inbyggd varmluftsugn med ångugn från Husqvarna, inbyggd varmluftsugn med kombi microvågsugn från Husqvarna, inbyggd vinkyl med två zoner ifrån Husqvarna.

Tv-rum

ett ytterligare sällskapsrum som även kan användas som ett fjärde sovrum. Här ligger stavparkettgolv i ek, vattenburen golvvärme, målade väggar i mjuk grönton.

Groventré

en mindre hall som ger direkt access till husets baksida och uteplats. Här ligger stavparkettgolv i ek, målade väggar i ljus gråton och två dörrar till både gäst/wc samt källare.

Gäst Wc

med klinkergolv i mörk gråton, putsade vitmålade väggar samt vägg med vit kakel och mosaik, platsbyggd ekbänkskiva med runt handfat i porslin, Wc.

Sovrum

på mellanplan och övre plan ligger husets tre sovrum samt Wc/Dusch. Man möts först av det första sovrummet som ligger på mellanplan och här ligger vitmålat trägolv, vattenburen golvvärme, målade väggar i ljus gråton, extra el- element med inbyggd Wifi, platsbyggd loftsäng, spotligts i undertak. En halvtrappa upp ligger sovrum två med målat trägolv, vattenburen golvvärme, vitmålade väggar samt träpanel, el- element med inbyggd Wifi. Master bedroom med vitmålat trägolv, vattenburen golvvärme, vitmålad träpanel i snedväggarna, målad gavelvägg i blågrå ton, platsbyggda garderober med skjutdörrar, målad murstock i nougatton.

Wc/Dusch

med klinkergolv, vattenburen golvvärme, målade väggar i ljus ton, i duschplats med vit kakel, väggskåp, platsbyggd kommod med ekbänkskiva, vit porslinsho, väggskåp, Wc, tvättnedkast till källarens tvättstuga

Garage/Uppfart

byggt 2017 i lättbetong, klinkergolv, putsade vitmålade väggar, el- port, el- uttag, arbetsbänk, vägghyllor.

Gästhus

ett perfekt extra boende för en hyresgäst eller som gästrum till dina vänner och släktingar. Gäststugan kanske även kan nyttjas till familjens äldre ungdomar. Här finns allt man behöver och även en trevlig uteplats intill ån. Gäststugan består av målat betonggolv med golvvärme (el), vitmålad träpanel, kök med spishäll, över och underskåp, tvättställ, trappa till platsbyggd loftsäng, wc/dusch med klinkergolv, golvvärme (el), helkaklat, tvättställ.

Tvättstuga

med klinkergolv i gråton, putsade vitmålade väggar, arbetsbänk med tvättställ, tvättmaskin, torktumlare, gjutjärnsspis. En rymlig tvättstuga med gott om plats för både torkning av kläder samt med bra förvaring.

Hobbyrum

med klinkergolv i gråton, putsade vitmålade väggar, el- central med separat mätning till stuga samt fiber. Ett rum som idag används som träningsrum. Intillhobbyrummet ligger pannrum och förråd. Här finns fjärrvärmeanläggning, ventilationssystem och flertalet vägghyllor för bra förvaring.

Övriga bilder

Planlösning

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Olof Ragnevad

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Olof Ragnevad

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Om bostaden

Låt mig få presentera detta fantastiska hus med vacker å-tomt, egen brygga och gästhus. En tidsenlig 30- talsvilla med arkitektritad tillbyggnad 2003. Den större tillbyggnaden på husets baksida är som ett enda stort sällskapsrum med öppet upp till tak och ansluter det enorma trädäcket som vetter mot å-sidan.

Visa mer

ALLMÄNT

Fastighetsbeteckning
Luntertun 1:40
UPPLÅTELSEFORM
Friköpt
BOENDEFORM
1-familjs friliggande villa
Antal rum
5 rum, varav 3 - 4 sovrum
Boarea
152 m² + 51 m² biarea taxeringsinformation
Tomtarea
1 140 kvm

BYGGNADSFAKTA

Uppvärmning
Fjärrvärme/Kamin
BYGGNADSÅR
1939, Ombyggt 2003 
Byggnadstyp
1½-plansvilla i vinkel med källare
Fasad
Puts
Fönster
2-glas
Tak
Tegel/Plåt
Stomme
Tegel/Lättbetong
Bjälklag
Betong
Grundläggning
Källare/Betongplatta
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
VENTILATION
Mekanisk (endast frånluft)
RENOVERINGAR MM.
Finns som bilaga i kronologisk ordning, kontakta fastighetsmäklare.
Övriga byggnader
På fastigheten finns garage som är byggt 2017 i lättbetong, gjuten platta med klinkergolv, bandtäckt plåttak, el-port, väggfasta hyllor, el- uttag.

Ekonomi

utgångspris
6 975 000 kr
FASTIGHETSAVGIFT
9 287 kr/år
KOMMUNALSKATT
31,728%
TAXERINGSVÄRDE
3 081 000 kr (Taxeringsår 2021)
BYGGNADENS TAXERINGSVÄRDE
1 872 000 kr
TAXERINGSKOD
220, Småhusenhet, bebyggd
UTTAGNA PANTBREV
3 863 000 kr

dokument

DRIFTKOSTNADER/ÅR

Uppvärmning
26 000 kr/år
El
7 500 kr/år
VA
4 400 kr/år
Renhållning
6 600 kr/år
Försäkring
6 500 kr/år
Sotning
500 kr/år
DRIFTKOSTNAD TOTAL
51 500 kr/år
DRIFTKOSTNADEN AVSER
2 personer
Nätbolag
Öresundskraft
Elleverantör
Tibber

Energideklaration

Energideklaration
Utförd 2023-09-01
Energiprestanda primärenergital
113 kWh per kvm och år
Energiklass
D

INSKRIVNINGAR / PLANBESTÄMMELSER

Planbestämmelser
Ändring Av Detaljplan (1992-10-20) Byggnadsplan (1970-10-16)

Allmänt om området

Luntertun ligger norr om stadens centrum och är en historiskt viktig plats för Ängelholm. Här började stadens historia under medeltiden. Idag finns den gamla kyrkoruinen intill Rönneå kvar som ett minne över platsen. Området är idag ett populärt bostadsområde med en mix av friliggande villor och radhus. Här har man nära till havet och småbåtshamnen i Skälderviken.

Kommunikation

Lokalbusslinje går genom området och gör det smidigt och enkelt att ta sig till centrum och andra delar av Ängelholm.

Närservice

Skolor och förskolor har man inom ett par kilometer. Närlivs och restauranger i Skälderviken ligger inom cykelavstånd.

Bolånekalkyl

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Exteriör

Entréhall

Tillbyggnaden

Kök & Matplats

Tv-rum

Groventré

Gäst Wc

Sovrum

Wc/Dusch

Garage/Uppfart

Gästhus

Tvättstuga

Hobbyrum

Övriga bilder

Fastighetskarta