Såld lägenhet på Ormingeringen 81, 4 tr i Västra Orminge
Västra Orminge

Ormingeringen 81, 4 tr

Bästa 1,5:an i Orminge!? Mycket fin och genomtänkt renoverad, högst upp med kvällssol på balkongen!

Såld

Bästa 1,5:an i Orminge!? Mycket fin och genomtänkt renoverad, högst upp med kvällssol på balkongen!

HÖGST UPP MED KVÄLLSSOL! BADRUM MED VÄRMESLINGOR! Suverän planlösning, fina snickar-finesser, separat sovrum, platsbyggda garderober och lugnt läge högst upp i bästa sydvästläge sticker denna fina 1,5:a verkligen ut från mängden!
Bostaden är synnerligen yteffektiv med rymligt vardagsrum, en sovalkov som har fått vägg med skjutdörr, mycket snyggt badrum och det ljusa fina köket med plats för 4-6 personer.
Önskar man en öppen planlösning tar man bort väggen mellan kök och vardagsrum. Stor inglasad balkong i bästa solläge att njuta av året runt!
Här bor du i en välskött brf från 1967 som gjort de flesta stora renoveringarna inklusive nya stammar i köket, nya fönster och ny inglasad balkong.
Lägenheten ligger nära både natur och service. I närheten finns badmöjligheter vid Glasbrukssjön och Myrsjön, en springtur vid elljusspår i skogen och nära till Orminge Centrum där det mesta finns att erbjuda inom service. Goda kommunikationer finns in till Slussen och busshållplatsen ligger bara ett par minuter bort. Välkommen till en optimal mini-2:a!
Snabb inflytt möjlig!

Visa mer
Ansvarig mäklare

Hans Jonevret

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Hugo Norgren

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.