Såld radhus på Norrholmsvägen 99 i Östra Orminge
Östra Orminge

Norrholmsvägen 99

Smakfullt, välrenoverat radhus med fint gavelläge och härlig utsikt mot skogsparti!

Såld

Smakfullt, välrenoverat radhus med fint gavelläge och härlig utsikt mot skogsparti!

Välkomna till ett väldigt trivsamt gavelradhus, omsorgsfullt och totalrenoverat för några år sedan med bland annat bastu, läckra inbyggda spotlights och öppen planlösning i kök och vardagsrum. Entrésidan välkomnar med en maffig uteplats och på baksidan finns ytterligare en altan på nedre plan. Gavelläget ger extra mycket ljusinsläpp genom fönstren på husets sida samt även trädgård runt tre sidor av huset. Totalt har bostaden i dagsläget 5 rum men med möjlighet till ytterligare 1–2 rum i den inredningsbara vindsdelen, med andra ord potential för 7-8 rum. Välskött brf med underbara gårdar, fest/föreningslokal, stor tvättstuga och p-platser/garage.

Östra Orminge är ett område som är byggt med barnfamiljer i åtanke, med bilfria gårdar, mängder med lekplatser, fotbollsplan och direkt närhet till förskolor, skolor och Orminge Centrum med service och kommunikationer.

Visa mer
Slutpris

4 600 000 kr

Ansvarig mäklare

Mia Leijon

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.