Såld lägenhet på Värmdövägen 629, lgh 20 i Björknäs
Björknäs

Värmdövägen 629, lgh 20

Perfekt 1,5:a i fint skick! Centralt belägen nära buss och Björknäs, mitt emot Centralkonditoriet.

Såld

Perfekt 1,5:a i fint skick! Centralt belägen nära buss och Björknäs, mitt emot Centralkonditoriet.

Välkommen hem till detta perfekta första boende. Denna stilrena lägenhet har ett vackert parkettgolv med golvvärme, ljust och praktiskt kök med integrerad kyl, frys och diskmaskin, undangömd sovalkov och ett snyggt och rymligt badrum med egen tvättmaskin. Med vitmålade väggar och härligt ljusinsläpp skapas en luftig och ljus atmosfär. Vardagsrummet bjuder på yteffektiva lösningar och här finns gott om plats för en större soffa, flera garderober och matplats för 4-6 personer.
Utanför dörren har du direkt access till föreningens gemensamma uteplats som du når via en liten bro. Här kan du grilla och njuta av sena sommarkvällar med nära och kära.Här bor man i en gemytlig förening med goda kommunikationer utanför dörren.

Björknäs centrum ligger endast 5 minuters gång från din dörr och erbjuder all daglig service i form av frisör, Icabutik, apotek och restaurang. Rakt över gatan finner du inte bara busstationen, utan även det populära Centralkonditoriet som erbjuder frukost/lunch samt nybakat bröd och andra läckerheter. Lite längre ner längs Värmdövägen finns även Jettz Burger som är välbesökt av boende i området. För den som vill bada så ligger glasbrukssjön på cykelavstånd och längs med Skurusundet finns det många mysiga promenadstråk.

Visa mer
Slutpris

1 445 000 kr

Ansvarig mäklare

Hans Jonevret

Reg. fastighetsmäklare
Assisterande

Hugo Norgren

Blivande mäklare / assistent

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.