Såld lägenhet på Storholmsvägen 56 i Östra Orminge
Östra Orminge

Storholmsvägen 56

SÅLD! Fint renoverad lägenhet med dubbla terrasser! Lugn gård nära skola och buss.

Såld

SÅLD! Fint renoverad lägenhet med dubbla terrasser! Lugn gård nära skola och buss.

Fint renoverad och med ett av områdets bästa lägen finns denna rymliga 2:a med dubbla uteplatser i omtyckta Östra Orminge med barnvänliga och bilfria gårdar! Här bor du med härlig terass i söder mot gården med dess stora, fina och helt nygjorda lekplats. Mycket i bostaden är renoverat, bland annat kök och badrum som verkligen är något utöver det vanliga. Här finns stora sällskapsytor med ljust vardagsrum med dubbeldörrar i glas till terrassen på baksidan och rymligt sovrum samt utmärkta förvaringsmöjligheter.

Välkommen till denna fina ett område som många bor länge i med utmärkt service och kommunikationer såväl som skolor, idrottshallar, fotbollsplaner och underbar natur och badsjöar i närheten! I området finns fyra omtyckta förskolor och populära Myrsjöskolan ligger också på nära avstånd, så även sport- och rackethall, skateboardpark och fotbollsplan som gör vardagspusslet enklare.

Ett hem som måste besökas för att göra det rättvisa!

Visa mer
Slutpris

2 625 000 kr

Ansvarig mäklare

Hans Jonevret

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Välkommen!

Hall

Kök med matplats

Vardagsrum

Sovrum

Badrum & Tvättstuga

Terrasser

Planritningar

Områdesbeskrivning

Närområde

Planlösning