Lännerstavägen 35 Lännersta
Lännersta

Lännerstavägen 35

Härlig tomt med äldre hus nära Bagarsjön!

Såld

Härlig tomt med äldre hus nära Bagarsjön!

Nära Bagarsjöns fina badplats finns denna högt belägna och kuperade tomt om ca 1560 kvm. Här finns ett supeläge för att bygga sitt drömhus med härlig utsikt över mysiga kvarter! Det finns plats för både garage och pool också. Idag finns ett äldre boningshus med vind och källare och det finns gräsmattor på vardera sida av huset och en stor grön häck mot Lännerstavägen. Här finns också en äldre fastighet som går att renovera, entréplan med kök, badrum, vardagsrum och sovrum. Det finns också källar-/soutterängplan med stor allrum/sovrum, tvättstuga, förråd samt vind med full ståhöjd. Läs gärna hela annonsen för mer information.

Läget i Lännersta är fantastiskt både på sommaren och vintern. Här finns fina promenadstråk vid både hav eller i skogen och i närheten finns de mycket barnvänliga badplatserna Bagarsjön eller havsbadet, Boobadet. Finns båtintresse ligger båtklubbarna tätt och inom promenadavstånd. Härifrån åker man rakt ut i Stockholms skärgård. I vardagen uppskattar du att bussen finns på nära avstånd som tar dig Slussen på ca 20 minuter. Om vintrarna plogas en skridskobana på Bagarsjön vilket uppskattas av både stora och små. För pulka-åkning finns Fregattbacken också i närområdet. Här genomförs även varje år ett mycket uppskattat Valborgsfirande med körsång, fiskdamm och brasa. Här bor du också nära den populära restaurangen "The Old Smokehouse" där både lunch och middag kan avnjutas, eller kanske bara lite räkor och vitt vin från deras Foodtruck att inmundiga i kvällssolen på restaurangens brygga.

Visa mer
Slutpris

7 120 000 kr

Ansvarig mäklare
Elisabet Östlund

Elisabet Östlund

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.