Såld lägenhet på Tallbostigen 11 i Duvbo
Duvbo

Tallbostigen 11

1920-talsdröm mitt i Duvbos charmiga villaidyll!

Såld

1920-talsdröm mitt i Duvbos charmiga villaidyll!

Fantastiskt läge att förvärva denna charmiga bostad belägen mitt i Duvbos charmiga villaidyll. I en 1920-tals fastighet omgiven av grönskande trädgård och lummiga gräsytor ligger denna pärla till tvårummare om 45 kvm, endast ett stenkast från Sundbybergs C. Direkt välkomnas ni av de stilfulla och moderna materialvalen i kombination med charmen från snedtak samt fiskbensparkett. Här får ni ett elegant och fullutrsutat kök, ett sovrum med generösa förvaringsmöjligheter via stor walk in closet samt helkaklat badrum med härligt fönsterparti och golvvärme.

Tallbostigen är en ostörd och lugn återvändsgata. Här lever man med bekvämt promenadavstånd till Sundbybergs centrum med butiker, affärer, restauranger, caféer m.m. På 10-15 minuters promenad når man T-bana, tvärbana, fjärrtåg, flertalet busslinjer. Än närmre ligger Duvbo T-bana. Dessutom är det nära till promenad- och strövområdena kring Lötsjön och Råstasjön.

Visa mer
Slutpris

2 700 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.