Såld lägenhet på Tulegatan 53, 2 tr i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Tulegatan 53, 2 tr

Smakfullt renoverad 3:a med inglasad balkong i bästa solläge!

Såld

Smakfullt renoverad 3:a med inglasad balkong i bästa solläge!

Varmt välkomna till denna välplanerade bostad som totalrenoverades under 2016/2017. Hela lägenheten karaktäriseras av exklusiva materialval, härlig rymd och ett rikligt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterpartierna i två väderstreck. Social och öppen planlösning, inglasad balkong i bästa solläge, kök med goda arbetsytor och köksö, badrum med tvättpelare, två väl tilltagna sovrum, goda förvaringsmöjligheter och dessutom ett fantastiskt läge på Tulegatan - mitt i Sundbyberg. Helt enkelt en bostad i en klass för sig!

Bostaden ligger i ett lugnt område med närhet till restauranger, butiker och kommunikationer. Lötsjön, Råstasjön och Golfängarna ligger på promenadavstånd. Tunnelbanestationen Duvbo ligger bara någon minuts promenadväg bort. Där avgår tunnelbanan flera gånger i timmen och har en restid om ca 12 minuter in till city. Buss 515 passerar alldeles utanför porten och går till Solna och Odenplan. Ni kan också ta pendeltåget från Sundbybergs station. Pendeltåg tar ca 9 min till T-centralen och 5 min till Odenplan. Flera busslinjer avgår vid tunnelbanan och pendeltågsstationen och även flera fjärrtåg.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Visa mer
Slutpris

5 100 000 SEK

Ansvarig mäklare

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare
Assisterande

Safa Kvist

Reg. fastighetsmäklare / Franchisetagare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Balkong

Vardagsrum

Sovrum 1

Sovrum 2

Badrum

Hall

Bostadsinfo

Planlösning