Såld lägenhet på Fågelsången 2A i Sundbyberg
Sundbyberg

Fågelsången 2A

Topprenoverad gaveltvåa högst upp i huset med optimal planlösning i Sundbybergs bästa läge!

Såld

Topprenoverad gaveltvåa högst upp i huset med optimal planlösning i Sundbybergs bästa läge!

- SUNDBYBERGS BÄSTA 2:A?

- HÖGST UPP I HUSET I GAVELLÄGE MED BALKONG I BÄSTA SOLLÄGE!

- EXKLUSIVT RENOVERAD I ALLRA HÖGSTA KLASS!

- PERFEKT PLANERAD BOSTAD!

- LÅG AVGIFT I NÄSTINTILL OBELÅNAD FÖRENING MED SAMTLIGA RENOVERINGAR BAKOM SIG!

Varmt välkommen till Fågelsången 2A och kanske Sundbybergs allra bästa 2:a! Ett hem som har renoverats med stor känsla och med materialval av högsta kvalitet. En bostad som är planerad på bästa möjliga sätt.

I Sundbybergs bästa läge finner ni denna fantastiska lägenhet som andas lyx. En 2:a med härlig charm och den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Den perfekta planlösningen skapar en oslagbar känsla av öppenhet och ljus, med det vackra köket med stor matgrupp i anslutning till vardagsrummet med utgång till balkongen. Fullutrustat & vackert designat kök to die for! En graciös bänkskiva i kalksten pryder köket tillsammans med luckor i ek. Fullutrustat kök, massvis med förvaring samt arbetsyta och plats för matgrupp till 8-10 platser samt en fantastisk utsikt mot de så kallade Tuletornen! Stor vardagsrumsyta med plats för stor soffgrupp med tillhörande möblemang samt tv-möblemang. I anslutning till det sociala rummet har du även en fantastisk balkong högst upp i huset med fri utsikt och solen som faller in under dagen & hela kvällen tack vare västläget. Från balkongen finns en beundransvärd utsikt över innergården och Sundbybergs takåsar. Innergården är en av de mysigare då föreningen och grannskapet brukar ha trevliga tillställningar med både grillning och kalas.

Redan i hallen möts man av ett exklusivt, italienskt klinkergolv. Bostaden präglas i övrigt av vacker ljus enstavsparkett och väggar i ljus kulör samt fönster i två väderstreck som skapar ett fint ljusinsläpp. Köksdelen med exklusiva vitvaror och bänkskiva i vacker kalksten. Du har även praktisk förvaring via lägenhetens många garderober. Vidare finns ett stort sovrum som inrymmer dubbelsäng samt platsbyggd förvaring. Badrummet har inretts med exklusiva kakel, klinkers och möblemang. Vidare finns här både ett mycket stort duschutrymme, kombimaskin, toalett, golvvärme och förvaringsskåp.

Brf Bofinken 2 är en äkta förening som äger marken med en otroligt stark ekonomi, lågt belånad förening med en skuldsättning under 1000kr/kvm. Föreningen består av 47 st bostadsrättslägenheter och 1 st hyresrättslägenhet som är en dold tillgång på adresserna Fågelsången 2A-B samt Kyrkogatan 5. Föreningen upplåter dessutom 7 st lokaler.

Med bostadens placering mellan Tuletorget & Sundyberg Centrum ges även möjligheten att bo nära trevliga promenadstråk kring Lötsjön och Råstasjön men även parker i Centrala Sundbyberg såsom Tornparken och Marabouparken. Intill denna bostad finner du dessutom samtliga kommunikationer, service och diverse butiker. Vidare erbjuds ett tryggt område att leva och trivas. Det är dags att längta hem!

Denna lägenhet är verkligen ensam i sitt slag och måste upplevas på plats!

Kontakta ansvarig mäklare Safa Kvist - 076 003 91 00 & [email protected]

Visa mer
Slutpris

4 375 000 kr

Ansvarig mäklare

Safa Kvist

Reg. Fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.