Såld lägenhet på Råstensgatan 12 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Råstensgatan 12

Stilsäker 1:a på bästa adress!

Såld

Stilsäker 1:a på bästa adress!

På eftertraktad och populär adress hittar Ni denna perfekt planerade lägenhet i bra skick! Ljusrik lägenhet via stora fönsterpartier, renoverade ytskikt och genomgående fiskbensparkett! Bostaden innefattar ett stilfullt kök och helkaklat badrum i fint snitt renoverat 2018 sam ett välplanerat vardagsrum. Belägen i ett av Sundbybergs bästa lägen med närhet till kommunikationer, service samt promenadstråk. Stabil förening med lummig innergård och härlig takterrass. Denna vill du inte missa!

Råstensgatan är en lugn gata som ligger i närheten till Sturegatan där affärer, restauranger och butiker finns. Samtliga kommunikationer med buss, tunnelbana, tvärbana och pendeltåg ligger på några meters avstånd. Pendeltåget tar dig in till Stockholms Central på ca 8 minuter. I närheten finns fina naturområden som Lötsjön, Råstasjön och Marabouparken. Tulegatan ligger en minuts promenad från bostaden. Här finns också gott om restauranger, cafeér och gym som exempelvis Sats.

Visa mer
Slutpris

2 500 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.