Franstorpsvägen 4A Lilla Alby
Lilla Alby

Franstorpsvägen 4A

Totalrenoverad premiumtvåa i bästa läge!

Såld

Totalrenoverad premiumtvåa i bästa läge!

Nu erbjuds möjligheten att förvärva en ny och totalrenoverad premiumtvåa med den perfekta kombinationen av komfort och kvalitet. Genomgående planlösning som skapar ett fint ljusinsläpp. Materialvalen är påkostade och snickerierna är handmålade - allt är noga utvalt för att skapa en stilren och trivsam atmosfär. Modernt och stilfullt kök, stambytt och renoverat badrum, trivsamt sovrum samt ett stort vardagsrum med plats för både soffmöblemang och matsalsbord. Praktisk förvaring finns via lägenhetens platsbyggda garderober med skjutdörrar men även via lägenhetsförråd.

Brf Apoteket är en väl omhändertagen HSB-förening med låg belåning och egna p-platser. Bostadens läge ger ett centralt boende med närhet till trevliga promenadstråk längs Bällstaåns vatten. Du har dessutom nära till restauranger, butiker samt all den kommunikation och service Sundbyberg har att erbjuda. Denna lägenhet vill du inte missa!

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Josephine Kvist

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.