Starrbäcksgatan 11C Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Starrbäcksgatan 11C

Modern och exklusiv 3,5a med balkong och optimal planlösning!

Kommande

Modern och exklusiv 3,5a med balkong och optimal planlösning!

Toppfräsch lägenhet på eftertraktad adress! Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Stilrent kök med påkostade materialval och badrum med TM/TT och golvvärme. Härlig balkong mot lummig grönska. Genomgående parkettgolv och mycket ljusa färgval. Centralt läge i Sundbyberg med ett par minuters promenad till Duvbo T-bana, service och övriga kommunikationer. Här finns allt Ni kan önska er! Varmt välkomna!

Visa mer
SNABBFAKTA

SNABBFAKTA

 • Boarea: 86 kvm föreningens information
 • Antal rum: 3.5 rum
 • Våning: 1 av 3, hiss finns, Hiss från markplan
 • Avgift: 4 647 kr I månadsavgiften ingår Värme, Vatten & Kabel-TV (Basutbud)
 • Förening: Brf Duvboet
 • Område: Centrala Sundbyberg, Sundbyberg

Visningar

Intresserad av visning? Vänligen kontakta mäklaren.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare
Marcus Nilsson

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Välkommen till Starrbäcksgatan 11C

Toppfräsch lägenhet på eftertraktad adress! Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Stilrent kök med påkostade materialval och badrum med TM/TT och golvvärme. Härlig balkong mot lummig grönska. Genomgående parkettgolv och mycket ljusa färgval. Centralt läge i Sundbyberg med ett par minuters promenad till Duvbo T-bana, service och övriga kommunikationer. Här finns allt Ni kan önska er! Varmt välkomna!

Hela lägenheten är inredd i väl genomtänkta och enhetliga materialval som skapar harmoni. Golvet pryds av ekparkett och väggarna är målade i en ljus och sober ton och till detta har det adderats stiliga naturmaterial i form av fönsterbänkar i gråvit kalksten. Många detaljer har installerats för att bidra till denna unika känsla av kvalité och komfort t.ex. golvvärme i badrum och dimmerbelysning. Hela bostaden har genomgående tilltagen takhöjd ca 2,60 cm.

En riktig bostadspärla som måste upplevas på plats. Ta kontakt med ansvarig mäklare för mer information!

 • Exklusiva materialval
 • Öppen & Social planlösning
 • Modernt snitt
 • Attraktiv adress
 • Nära kommunikationer
 • Garage under huset
 • Balkong i söderläge

Balkong

Underbar balkong i härligt läge! Balkongräcke i klarglas och plats för bord med tillhörande stolar. Föreningen accepterar Gasol & Elgrill! Nås från sovrum 1.

Visa mer

Kök

Köket är stilrent och minimalistiskt inrett i ljusa toner med vita köksskåp från Vedum med trendsäkra handtag. Stänkskydd i vitt kakel samverkar perfekt med den ljusa bänkskivan. Högkvalitativa vitvaror såsom induktionshäll och varmluftsugn samt integrerad kyl/frys och diskmaskin från Electrolux

Visa mer

Matplats

Invid fantastiska fönsterpartier finns här plats för stor matgrupp. Med perfekt och social placering mellan kök och vardagsrum.

Visa mer

Badrum

Även badrummet är inrett i minimalistisk stilren ton vilket ger en elegant känsla. Klinkergolvet är ett hexagonformat ljusgrått klinker och på väggarna sitter vitt kakel. Badrummet är utrustat med både tvättmaskin och torktumlare, kommod för förvaring, vägghängd toalett samt lyxig takdusch med duschväggar. Ovan tvättmaskin och torktumlare finns praktisk arbetsbänk med vägghängda skåp ovanför.

Visa mer

Vardagsrum

I det ljusa vardagsrummet möts Ni av stora fönster som ger lägenheten ett härligt ljusinsläpp. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en luftig och rymlig känsla. Här finns även en väldigt smart och praktisk klädkammare. Parkettgolv och ljusa väggar.

Visa mer

Sovrum 1

Stort sovrum beläget mot innergården. Här finns plats för både dubbelsäng och extra förvaringsmöbler eller garderober om Ni önskar det. Rummet ansluter både till den härliga balkongen och till walk in closet - en sovrumsdröm! Parkettgolv och väggar målade i sober grön ton.

Visa mer

Walk in closet

En riktig klädkammardröm! Walk in closet i direkt anslutning till master bedroom. Fönster skapar härligt ljus och förvaringen är fantastisk!

Visa mer

Sovrum 2

Stort sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaring. Parkettgolv och väggar målade i fin grå nyans.

Visa mer

Entré/Hall

Välkomnande entréhall med säkerhetsdörr. Parkettgolv och ljusa väggar. Direkt från entrén möts man av den härliga oasen som är vardagsrum och kök.

Visa mer

Exteriör

Starrbäcksgatan 11C - Kvarteret Kranen har på senare tid transformerats från industrikvarter till ett populärt bostadskvarter för en varierad målgrupp. I slutet på 1800-talet tillverkades armaturer för ånga, vatten och gas här innan mineralvattenfabriken Tre Kronor tog över på 1950-talet för att tillverka Coca Cola fram till bryggeriets nedläggning i slutet på 1970-talet. Därefter uppfördes det kontorshus som står där idag och som nu byggts om till unika och exklusiva bostäder fulla med karaktär.

Visa mer

Sundbyberg

För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer genom tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar samt flygbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Duvbo tunnelbana befinner sig ca 200 m. från bostaden och tar dig in till Stockholm C på 11 min. Genom tvärbanan åker man till Solna Business Park, Solna C och Nordens största Shopping Galleria Mall of Scandinavia. Båda galleriorna Mall of Scandinavia samt Bromma Blocks kan med all fördel även nås genom en trevlig promenad. Fjärrtågen tar dig med lätthet till Enköping, Västerås eller varför inte Göteborg. Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål. Även Tornparken nås på kort gångavstånd och är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet. Även den mycket populära och prisvinnande Marabouparken nås på kort gångavstånd och erbjuder goda möjligheter till en trevlig dag i solen.

Visa mer

Planskisser

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Marcus Nilsson

"Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering."

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

VAD ÄR DIN BOSTAD VÄRD?

Jag hjälper dig gärna med en kostnadsfri värdering.

ALLMÄNT

BOENDEFORM
Bostadsrätt
UPPLÅTELSEFORM
Bostadsrätt
Månadsavgift
4 647 kr, I månadsavgiften ingår Värme, Vatten & Kabel-TV (Basutbud)
Antal rum
3.5 rum + Kök
Boarea
86 m² föreningens information
Våning
1 av 3, hiss finns
Andel i förening
1,0572 %
Uteplats
Mysig och trivsam balkong i härligt solläge som vetter ut mot grönska!

Föreningen

Namn
Brf Duvboet
ORGANISATIONSFORM/TYP
Bostadsrätt
Antal lägenheter
104 lägenheter, 2 lokaler
Tillåter föreningen juridisk person
Nej
Äger föreningen marken
Ja
Äkta/Oäkta förening
Äkta
Tillåter föreningen delat ägande
Ja
Överlåtelseavgift
1 691 kr
Pantsättningsavgift
726 kr
Allmänt om föreningen
Brf Duvboet stod klart år 2017 och består av 104 bostadslägenheter upplåtna med bostadsrätt, varav 21 är etage/radhus, samt två lokaler med total yta om 219 kvm och ett garage om 47 st platser. Föreningen äger marken.

Överlåtelseavgift är 3,5% av ett prisbasbelopp och betalas av köparen. Pantsättningsavgift är 1,5% av ett prisbasbelopp och betalas av pantsättaren per pant.

Delat ägandeskap accepteras med 10% som minsta ägarandel.

I dagsläget finns inga planer på avgiftsförändringar (2022-09-02).

FÖRRÅD
- Förråd till lägenheten nås i källaren.

GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Cykel- och barnvagnsrum
- Sophantering
- Innergård
- Parkeringsgarage
Information om månadsavgiften
Ingår i avgiften: värme, vatten, kollektivt bostadsrättstillägg
Tv och Bredband
TV och Bredband levereras av Sundbybergs stadsnät. Avtal teckans separat.
Gemensamma utrymmen
GEMENSAMMA UTRYMMEN
- Cykel- och barnvagnsrum
- Sophantering
- Innergård
- Parkeringsgarage
Parkering
Totalt 43 st, uthyres för 1300 kr/månad. Kö till parkeringsplatserna finns.
Laddboxar för elbilar finns vid 10 av garageplatserna (tillägg 230 kr/månad). Förbrukad el debiteras enskilt.
Bilpool: Tillgång till bilpool finns i huset.

18 personer nuvarande i parkerings kö.
FÖRSÄKRING
Kollektivt bostadsrättillägg tecknat för alla medlemmar av föreningen.
FÖRENINGENS RENOVERINGAR
Föreningen har inga planer på renoveringar (2022-09-02)

dokument

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp
Flerbostadshus
Uppvärmning
Fjärrvärme
Fönster
3-glas
VENTILATION
Mekanisk ventilation m. värmeåtervinning
Hiss
Ja, Hiss från markplan

Ekonomi

KOMMUNALSKATT
31,241%
Pantsatt
Ja

DRIFT

Energideklaration
Utförd 2020-09-22
Energiklass
D
PRIMÄRENERGITAL
82 kWh per kvm och år

Allmänt om området

LÄGE I STADSDELEN
För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier samt omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

LÖTSJÖN
Nära bostaden finner ni Lötsjön och Råstasjön med dess grönområden och suveräna motionsslingor. Här finns dessutom Gröna Stugan café och restaurang, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

TORNPARKEN/MARABOUPARKEN
Tornparken är en populär park som ligger lättillgänglig mitt i centrala Sundbyberg. Med dess höga läge ges en härlig vy över takåsar och man kan med fördel njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc. Numera kan man också kunna njuta av god mat i mysiga restaurangen Delibruket som slagit upp portarna i det gamla vattentornet.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Kommunikation

KOMMUNIKATION
Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Dessutom invigdes tvärbanan i oktober 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna station där nya nationalarenan ligger. Pendeltåget tar dig till Odenplan på 5 minuter!

Parkering

PARKERING
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering. Avgift för detta är 600 kr /mån. Se mer på www.sundbyberg.se. Vissa föreningar kan även ha egna parkeringsplatser, se vidare under objektet.

Övrigt

MOTION
Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

HITTA BOSTADEN

Läget är akut

Barnen i Ukraina behöver ditt stöd. Ryssland har invaderat Ukraina och hela landet står nu under stor press. Konsekvenserna för civilbefolkningen och framför allt barnen är förödande. Svenska Mäklarhuset har genom SOS Barnbyar under många år aktivt arbetat för en tryggare miljö för barn i Ukraina. Tillsammans kan vi göra större skillnad.

Jag vill stötta barnen

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.