Mariehällsvägen 18, 1 tr Bromma / Mariehäll
Bromma / Mariehäll

Mariehällsvägen 18, 1 tr

Väldisponerad 2:a nära Sundbyberg med fantastisk balkong om ca 22kvm i bästa sydvästläge!

Såld

Väldisponerad 2:a nära Sundbyberg med fantastisk balkong om ca 22kvm i bästa sydvästläge!

Superfin gaveltvåa på kort gångavstånd till Sundbybergs centrum. Lägenheten har en mycket stor balkong om ca 22 kvm i bästa sydvästläge där ni kan njuta av solen under både dag- och kväll med lummig och fin utsikt. Planlösningen är mycket väl genomtänkt och erbjuder social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, trivsamt sovrum samt ett helkaklat badrum med golvvärme i modern tappning med nyinstallerad tvättmaskin och torktumlare. Genomgående sober färgsättning och nylagd vitpigmenterad askparkett.

Bostadsrättsföreningen är mycket välskött och erbjuder sina medlemmar tillgång till tvättstuga,cykelförråd, barnvagnsrum, källsorteringsrum samt gästparkeringar. Det finns även flertalet garage- och parkeringsplatser att hyra för boende i föreningen.

Här bor ni med ett insynsskyddat läge med direkt närhet till bra kommunikationer, fantastiska löp- och promenadstråk längs med Bällstaån och ett gediget service- och shoppingutbud i Centrala Sundbyberg som endast ligger ca 850 meter från porten.

Missa inte denna pärla, den måste upplevas på plats!

Visa mer
Slutpris

2 925 000 kr

Ansvarig mäklare
Marcus Nilsson

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.