Trädgårdsgatan 23, 4 tr Lilla Alby
Lilla Alby

Trädgårdsgatan 23, 4 tr

Oslagbar potential med fantastisk västbalkong i högt läge!

Såld

Oslagbar potential med fantastisk västbalkong i högt läge!

På uppdrag av Brf Sjöboden säljs nu en av föreningen absolut bästa 2:or. I högt läge ligger denna oslagbara hörnbostad med en balkong i fullständigt insynsskyddat och helt fritt läge med balkong mot väst. Njut av solens strålar från tidig eftermiddag- och resten av kvällen. Fantastisk utsikt mot underbara bällstaån och dess vackra vatten. Bostaden är i renoveringsbehov men med ett helkaklat och stambytt badrum. Stora möjligheter finns att skapa en optimal 2:a eller varför inte en mini 3:a ifall behovet finns! Rymligt sovrum, god förvaring, tilltaget kök och ett luftigt vardagsrum med brett fönsterparti ut till bostadens balkong. Till detta bör tilläggas fina detaljer som tilltagen takhöjd och fint orginalgolv. Möjligheten finns att ta ned väggen mellan kök och vardagsrum och skapa sig ett riktigt drömboende. Stabil förening. Möjlighet till snabb inflytt!

Endast minuters promenad från allt som Sundbybergs stadskärna erbjuder såsom affärer, närservice, restauranger och alla tänkbara kommunikationsmöjligheter. Några minuter bort finns Bällstaån och dess vackra strandpromenad. Välkommen på visning!

Visa mer
Slutpris

3 195 000 kr

Ansvarig mäklare
Josephine Kvist

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.