Kratsbodavägen 50C, vån 4 Bromma
Bromma

Kratsbodavägen 50C, vån 4

Lyxig 2:a på 45 kvm med 3m takhöjd!

Såld

Lyxig 2:a på 45 kvm med 3m takhöjd!

Nu får jag äntligen lov att presentera denna lyxiga pärla i exklusiva The Bronze med en enastående takhöjd om 3 m! Lägenheten genomsyras av hög kvalité och stilsäker design och stoltserar bl.a. med ett elegant kök från Ballingslöv med vitvaror från SMEG. Otroligt väldisponerade kvadratmeter med ett socialt vardagsrum i öppen planlösning, utrymme för stor dubbelsäng i det luftiga sovrummet samt ett badrum i toppklass med kombimaskin.

Föreningen har faciliteter såsom gemensam takterrass, garage, cykelförråd, bil-och cykelpool vilket gör vardagslivet oerhört bekvämt. Separat förråd finns i entréplanet.

Här bor du med närhet till allt! På kort gångavstånd finns restauranger såsom BunMeatBun, Valentino och MGL Sushi. Här har du även nära till gym, matbutiker och Bällstaåns vackra promenadstråk som sträcker sig hela vägen in till city. Ett stenkast bort ligger Sundbybergs C med sin fenomenala knytpunkt av kommunikationsmedel (buss, flygbussar, tvärbana, tunnelbana, pendeltåg) och generösa utbud av restaurangliv och butiker. Sammanfattningsvis ett optimalt boende för såväl singelhushållet som paret!

Visa mer
Slutpris

3 000 000 kr

Ansvarig mäklare
Josephine Kvist

Josephine Kvist

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.