Fredsgatan 22 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 22

Renoverad och stilfull tvåa högst upp i huset med balkong!

Såld

Renoverad och stilfull tvåa högst upp i huset med balkong!

Nyligen totalrenoverad 2:a med balkong högst upp i huset med natur och T-bana runt hörnet! I välskött förening på eftertraktad adress finns denna pärla! En renoverad tvåa med smakfulla materialval. Genomgående hög standard med modern och fin finish. Lägenheten ligger högst upp i huset med balkong mot den lummiga inndergården. Vardagsrum, kök och sovrum totalrenoverat under Juni månad 2020 samt ett helkaklat badrum med golvvärme från 2015. Missa inte denna optimalt planerade bostad, i ett lugnt läge, men närhet till kommunikationer och natur. Välskött och stabil förening med hiss!

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller av caféer, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Fredsgatan når du närmast Duvbo T-bana (ca 150 meter från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana, bussar och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall samt tennisbanor precis utanför huset. Underbara Lötsjön och Tornparken ligger dessutom en kortare promenad bort. Välkomna på visning!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information eller för en förhandsvisning!

Visa mer
Slutpris

2 990 000 kr

Ansvarig mäklare
Marcus Nilsson

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.