Furuvägen 23 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Furuvägen 23

Bra planerad tvåa i ljust hörnläge med balkong och öppen spis!

Såld

Bra planerad tvåa i ljust hörnläge med balkong och öppen spis!

Välkomna till denna rymliga 2:a i unikt hörnläge! Stora fönsterpartier bidrar till ett fantastiskt ljusinsläpp under dagen och en fullt fungerande öppen spis skapar härlig mysfaktor. Bostaden innefattar ett stort vardagsrum med direkt anslutning till en inglasad balkong i bästa söderläge, trivsamt kök med plats för matgrupp, helkaklat badrum, sovrum samt en bra hall med stor walk in closet för praktisk förvaring. Till bostaden hör nyttjanderätt till både ett källar- och vindsförråd och tvättstugan ligger i huset!

Alldeles utanför porten finns trevliga gräsytor med parkbänkar och lekplats. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter (här har man bl.a närhet till Sundbyberg C med bussar/tunnelbana/tvärbana/ pendeltåg, Duvbo t-bana samt Näckrosen t-bana), restauranger, service samt närhet till vacker natur längs Lötsjön med fint utegym och Golfängarna.

Stabil förening med god ekonomi. Här är man boende i Brf Fågelhusen som bildades år 2006 och förvärvade fastigheten Kv Trasten 3. Föreningen består av 5 st flerbostadshus innehållande 130 st lägenheter (varav 13st fortsatt är hyresrätter) och 2 st lokaler. I föreningen finns tvättstuga, barnvagnsrum och cykelförråd.

Kontakta ansvarig mäklare Marcus för mer information!

Visa mer
Slutpris

3 500 000 kr

Ansvarig mäklare
Marcus Nilsson

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.