Prästgårdsgatan 30 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Prästgårdsgatan 30

Optimalt planerad 2:a på bästa adress i Sundbyberg!

Såld

Optimalt planerad 2:a på bästa adress i Sundbyberg!

Välkommen till denna oerhört välplanerade 2:a belägen på en av Sundbybergs bästa adresser! En väldigt ljus och härlig lägenhet med optimal planlösning och rymlig balkong!

Hall med plats för avhängning samt en väl tilltagen klädkammare, rymligt kök med gott om förvaring samt arbetsytor, väl tilltaget vardagsrum som går att öppna upp mellan kök och vardagsrum alternativt flytta köket och göra bostaden till en 3:a, se alternativa planlösningar, stor balkong med underbar utsikt mot kyrkan där du har sol från tidig förmiddag till sen eftermiddag, sovrum med utrymme för dubbelsäng och förvaring och ett helkaklat badrum med tvättmaskin. Här finns alla möjligheter att skapa ett drömboende på populär adress i en stabil förening!

Här bor du på en lugn gata centralt i Sundbyberg med närhet till allt du kan tänkas behöva såsom kommunikationer (2 min till tunnelbanan, fem min till pendeltåg, tvärbana, bussar och regionaltåg), affärer, förskolor, närservice samt grönområden!

Visa mer
Slutpris

4 150 000 kr

Ansvarig mäklare

Emelie Zazzi

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.