Tulegatan 27A Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Tulegatan 27A

Otroligt hemtrevlig med goda förvaringsmöjligheter!

Såld

Otroligt hemtrevlig med goda förvaringsmöjligheter!

VISNING INSTÄLLD 23/2 kl 18.00!

Välkomna till denna charmiga och välplanerade bostad med unikt läge i centrala Sundbyberg! Belägen i vacker fastighet från 1939. Klassisk elegans och många charmiga detaljer som generös takhöjd, vackra detaljer och breda snickerier. Bostaden är i genomgående fint skick och har allt man kan tänka sig behöva. Den välplanerade planlösningen på 48 kvm erbjuder entré med säkerhetsdörr, möblerbar hall med utrymme för både förvaringsmöbel och kontorsdel, renoverat kök, stambytt badrum, separat sovalkov med plats för större säng samt ett trevligt vardagsrum i fint läge. I bostaden finns även fyra (!) inbyggda garderober som erbjuder bra avhängnings- och förvaringsmöjligheter. Utöver allt detta ingår även nyttjanderätt till ett separat förråd.

Här är man boende i Brf Hejaren 3 som är en stabil och välmående förening. Här har man gjort dom stora renoveringarna såsom stambyte, fasad, tak, fönsterbyte (2017) och balkongrenovering (2017). I föreningen finns en gemensam tvättstuga, gemensam grillplats, cykelrum och styrelserum. Alldeles utanför porten når man allt man behöver och parkeringsplatser finns via Sundbybergs boendeparkering. På kort promenadavstånd finns flertalet kommunikationsmöjligheter, restauranger, gym, service samt Lötsjön med dess trevliga promenadstråk. Detta är en bostad för den som ställer höga krav på sitt boende!

Visa mer
Slutpris

2 935 000 kr

Ansvarig mäklare

Alina Ibraimovski

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.