Fredsgatan 13 Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 13

Välplanerad 2:a med balkong i soligt västläge!

Såld

Välplanerad 2:a med balkong i soligt västläge!

I ett högt eftertraktat kvarter hittar ni denna väldisponerade och trivsamma tvåa! Högt upp i huset med balkong i härligt västläge njuter du här av solen under eftermiddagen och hela kvällen. Helkaklat badrum med fin finish och golvvärme, modernt kök med fina detaljer, vardagsrum med matplats samt ett stort sovrum med direkt anslutning till en fin walk-in-closet. Låg avgift och förening med många parkeringsplatser! Denna lägenhet vill du inte missa!

Lägenheten ligger attraktivt i Sundbyberg och runt hörnet finns all möjlig service som trevliga restauranger, ett myller avcaféer, matbutiker samt ett stort utbud av butiker. Från Fredsgatan når du närmast Duvbo T-bana (ca 150 meter från dörren) som tar dig in till Stockholm på 12 min. Med gångavstånd till Sundbybergs centrum har du även tillgång till kommunikationer som pendeltåg, tvärbana och fjärrtåg. För motion finns Sundbybergs renoverade simhall, gym samt tennisbanor i närheten. Underbara Lötsjön och Tornparken ligger dessutom en kortare promenad bort.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information!

Visa mer
Slutpris

3 300 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.