Såld lägenhet på Fredsgatan 19 i Centrala Sundbyberg
Centrala Sundbyberg

Fredsgatan 19

Renoverad 20-talspärla i Sundbybergs bästa läge! Låg avgift!

Såld

Renoverad 20-talspärla i Sundbybergs bästa läge! Låg avgift!

Exklusiv lägenhet med oerhört låg avgift, en sekelskiftesdröm i hjärtat av Sundbyberg! Nu finns möjlighet att förvärva en nyligen renoverad bostad i en av Sundbybergs bästa föreningar. I ett högt eftertraktat kvarter ligger denna fantastiska bostad i fastighet från tidigt 1900-tal. Tidstypiska detaljer såsom djupa fönsternischer, väl tilltagen takhöjd om 2,85 m och snidade snickerier är genomgående i hela lägenheten. Till denna charm läggs sedan att bostaden är totalrenoverad med stor noggrannhet, fina materialval och hög standard, med bland annat ett stilrent kök, ny el, nya golv och modernt badrum.

Den vackra fastigheten har ett förträffligt läge med stor närhet till kommunikationer, service och grönområden kring Lötsjön och Tornparken. Föreningen är mycket lågt belånad och har en god ekonomi. Låg avgift som inkluderar hushållsel! Detta är en riktig Sundbybergspärla som måste upplevas.

Kontakta ansvarig mäklare Marcus på 070-849 46 50 för mer information.

Visa mer
Slutpris

3 350 000 SEK

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.

Kök

Vardagsrum

Badrum

Sovrum

Entré/Hall

Bostadsinfo

Exteriör

Sundbyberg

Planlösning

Planritning