Armégatan 27 Västra Skogen
Västra Skogen

Armégatan 27

Modern och välplanerad tvåa med stor balkong i bästa söderläge!

Såld

Modern och välplanerad tvåa med stor balkong i bästa söderläge!

Varmt välkomna till denna trevliga och välplanerade tvåa på populära Armégatan 27. Här möts ni av en välplanerad lägenhet, med hög standard och optimal planlösning! Bostaden disponeras över en entré med goda avhängningsmöjligheter, stort och helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, väl tilltaget vardagsrum i social planlösning, kök med plats för matgrupp invid stora fönsterpartier i gavel och en enastående balkong i soldränkt söderläge! Populär adress endast ett stenkast från tunnelbana (200m) och buss hittar du denna bostad belägen i BRF Korsnäbben, en populär och stabil förening!

En personlig favorit i området är att ta en promenad ner till Pampas Marina och strosa längst vattnet och njuta av de mysiga promenadstråken. Perfekt start på dagen med en morgonpromenad eller varför inte runda av dagen med ett kvällsdopp vid nybyggda Huvudsta strandbad. Här finns mycket att njuta av samt goda kommunikationsmöjligheter!

Varmt välkommen till din nya bostad!

Visa mer
Slutpris

3 850 000 kr

Ansvarig mäklare

Marcus Nilsson

Reg. fastighetsmäklare

Vi tar hjälp av cookies för att tillhandahålla våra tjänster. Genom att använda denna webbplats godkänner du att vi använder cookies.